Hirdetés
- Gamepad
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- OLED TV topic
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
"a különbség a játékok felé való újabb és újabb minőségi elvárásokban keresendő (aki vissza tud venni a megjelenítéses igényeiből, annak olcsóbb gép is elég; aki nem, az meg fizet, amennyit tud/akar/szeretne)."
Ez nagyon igaz! Ha még mindig az 1024x768@75Hz-nél tartanánk, valószínűleg a legalapabb belépő konfig elbírna mindent oda-vissza... 4K-8K-240Hz, elég vad dolgok, és még vadabb hardware-árak várhatóak sajnos a jövőben.
-
Nem akarok senkit se támadni, se védeni, de elég egyértelműen leírták, hogy melyik alkatrészt kitől kapták és miért. Nekem átjött, hogy ez egy reklám cikk, pedig nem vagyok egy agytröszt, akkor mindenki másnak is menni fog. Olyan ez, mint a tudatos táplálkozás. Végig tudtam, hogy eszek! Egyszer sem haraptam félre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VGA kibeszélő offtopik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gamepad
- Hobby elektronika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest