Új hozzászólás Aktív témák
-
Boz
csendes tag
Szerintem...okosan, megválogatva kell összerakni egy konfigot - hosszabbtávra nézve. Persze azért ne akarjunk az időtáv végefelé mindent maxon játszani, hanem megfelelő kompromisszumokkal, de azért nem low-on.
Én beálltam 3 éves váltásokra. Megpróbálom adott konfiggal addig kihúzni. 2005 elején vettem egy AMD 3400+, 1GB DDR 400, Geforce 6800GT konfigot, Samsung 19" CRT - vel. Nem is nyúltam hozzá igazán, csak X-Fi hangkártyát vettem bele, meg cseréltem fél éve a 19" CRT-met egy 22" LCD-re. A Crysist - féltem tőle hogy fog menni - de 1024-ben játszottam vele korrektül nagyobb akadások nélkül végig mediumban XP-n.
Pár napja vettem egy új konfigot. Szerintem 3 évet ez is ki fog korrektül húzni nálam nagyobb bolygatás nélkül : AMD X2 6400+, 4GB DDR2 800, Geforce 8800GT, Samsung 24" LCD-t. 380K-ba fájt, de elment a régi konfigom is egybe, szal - szerintem - olyan 300K-ból 3 évre lehet hosszabbtávra korrekt (nem csúcs, de azért elvisz sokmindent megfelelően magas részléetességgel) konfigot építeni szerintem. (Ha nem cseréltem volna le a 22" LCD-t, akkor 200K-ból is kijöttem volna a végén.)
-
Boz
csendes tag
válasz
szasanyi #106 üzenetére
Pedig szerintem lesznek változások, és ez az optimalizáltság rovására fog menni.
"Még mindíg nincs kihasználva a PS3 hardvere, még nem írták meg rá azt a gamet, ami már a legjobb, és jobbat nem fog tudni. Ugyhogy én nem aggódok a szavatossága miatt." -
Én azért elkezdenék "aggódni" picit, mert nem lesz itt túl hosszú kifutási ideje a PS3-nak szerintem. Hogy a fejlesztők ki tudják használni töviről -hegyire a hardver rejtett képességait. Nincs idő rá. Véget ért - mint korábban írtam - a boldog békeidős ps2-es időszak, mikor épp 7-8 év után jönnek ki a ps2 hardverét teljesen kihasználó gammák. Ez mind a konkurencia miatt van. Most van konkurencia, nyomás alatt van a Sony. Teljesíteni kell, gyorsan valami jó játékot kiadni a hardverre, fejlesztési idő rövidül, stb, mert a Microsoft el fog húzni, és akkor megint ki kell/ene rukkolni valami újjal. Persze ez a másik oldalra is igaz, ha megbotlik. Szal szerintem a konzolok se tudják magukat kivonni a pc-s "bajok" - ból előbb utóbb.
-
Boz
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #22 üzenetére
Szerintem a versenyhelyzet miatt lehet előbb kijön a PS4, ha bebukik a PS3, ki tudja, nagy a nyomás, meg a verseny, ez meg nem tesz jót a hosszabbtávús dolgoknak. Nincs már még egyszer 10 évig elvagyok PS2-vel boldog békeidős korszak - szerintem.
-
Boz
csendes tag
Csak azt felejted el, hogy ha te nem is - a gyártók szépen átépítgetik helyetted a konzolokat is. Frissítgetik, betesznek, kivesznek belőle ezt-azt. Milyen jó lett volna, ha az eredeti PS3-ban benne hagyják a PS2-es hardvert? Gondolom neked már a lightos kiherélt verzió van. Aztán meg - szerintem - nemsokára lesz PS4, PS5, ésatöbbi. Veheted az újat megint. Nem lesz itt 10 évig ugyanazzal a hardverrel fogod tolni a gammákat koncepció szerintem. Aztán mi lesz a a visszafelé kompatibiltással??? Gyorsulnak itt is a dolgok, nem jó irányba szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Fél év után ismét elsősorban játékhoz való számítógépeket ajánlunk, és terítékre kerülnek a konzolok is.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest