Új hozzászólás Aktív témák
-
Boz
csendes tag
válasz
szasanyi #106 üzenetére
Pedig szerintem lesznek változások, és ez az optimalizáltság rovására fog menni.
"Még mindíg nincs kihasználva a PS3 hardvere, még nem írták meg rá azt a gamet, ami már a legjobb, és jobbat nem fog tudni. Ugyhogy én nem aggódok a szavatossága miatt." -
Én azért elkezdenék "aggódni" picit, mert nem lesz itt túl hosszú kifutási ideje a PS3-nak szerintem. Hogy a fejlesztők ki tudják használni töviről -hegyire a hardver rejtett képességait. Nincs idő rá. Véget ért - mint korábban írtam - a boldog békeidős ps2-es időszak, mikor épp 7-8 év után jönnek ki a ps2 hardverét teljesen kihasználó gammák. Ez mind a konkurencia miatt van. Most van konkurencia, nyomás alatt van a Sony. Teljesíteni kell, gyorsan valami jó játékot kiadni a hardverre, fejlesztési idő rövidül, stb, mert a Microsoft el fog húzni, és akkor megint ki kell/ene rukkolni valami újjal. Persze ez a másik oldalra is igaz, ha megbotlik. Szal szerintem a konzolok se tudják magukat kivonni a pc-s "bajok" - ból előbb utóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Fél év után ismét elsősorban játékhoz való számítógépeket ajánlunk, és terítékre kerülnek a konzolok is.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Steam topic
- EA Sports WRC '23
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest