- Autós kamerák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ASUS ROG Ally
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
válasz
janaman01 #803 üzenetére
A 8mpixes max. képfelbontás után meg sem néztem, de az ikon alapján csak 720p-set...
De csak nem bírtam a véremmel, feltettem a Frog OS-t is. Itt sincs főmenü, de Jiayu logó van. Ami itt zenél is (hurrá...), ja, és kikapcsolákor is (dupla hurrá...). Azonban itt is vannak hibák: az iránytű nem működik, a beállításokba nem lehet belépni. Ja, és a legdurvább, hogy kb. fél percenként dobott egy alkalmazás leállt-as hibaüzit, egy rakat rendszerapp-ra. Pedig kétszer is felraktam, hátha. Szóval ez sem nyerős... AnTuTu teszt meg 39166 pont.
A kameránál engedi a 13megapixelt, a videónál nem lehet felbontást választani csak minőséget (de lehet h ez felbontásváltozással is jár), egy érdekes funkció van: VIV, video in video, szóval az előlapi kamerát és a hátlapit is rögzíti (rögzítené), de mindkettő fekete ha bekapcsolom. Fényképek terén sem nyújt emlékezeteset, így érthető, hogy a 13MP-s kép lett 1,4MB... A videó felvétele viszont szerintem nem rossz, már amennyit a szobámban teszteltem. Még plusz fícsör a beépített QR olvasó. Szóval pakolom vissza a gyári romot...
De remélem, hogy janaman is kipróbálja holnap, hátha neki más lesz a tapasztalata
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged