- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
Lassan agyf@szt kapok ettől a beragadt program mizèriától. Szinte már mindent leszedtem, a shut appal mindent kilőttem, restart, most meg megint ez. Mi a szar okozhatja ezt? Ja, ès a TWRP-t sem tudom föltenni. Pici kezdőkèpernyvel indul újra a twrp menüje, de miután kiválasztom a revovery-t nem lèp be. Egyedül a jiayu.es appal tudtam feltenni a lollipoppos twrp-t, de ha újra indìtom a telefont, a kis karakteres twrpvel indul újra, a lollipoppos twrpbe meg csak a jiayu.es appból tudok belèpni. Olyan mintha 2db twrp lenne fönt, ezt hogyan tudom leszedni? Illetve a beragadásra mi lehet a megoldás? Mert a 3órás kijelzőidő ìgy kicsit karcsú!Ja, ès RC4 van fönt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Trollok komolyan
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged