Új hozzászólás Aktív témák

• Ulkesh

őstag

válasz Oliverda #84 üzenetére

"Szerintem már számtalanszor fel lett hozva számtalan értelmes érv csak te átnézel mindenen és mindenkin és ugyanúgy rendületlenül folyatod tovább a vakert."

Azért továbbra is kíváncsian várom az "értelmes" érveket amellett, hogy miért jobb az, ha egy alkalmazás lassabb a Windows-on, tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezt a sok Windows fanboy hogy fogja megmagyarázni :D

"Éppen ha a szifonról van szó akkor furcsa mód a te ismerősi körödben megvan az összes konkurens teljes termékskálája A-tól Z-ig"

Sorry, de nem tehetek róla, hogy több száz készüléket teszteltem már és az iPhone az első, amit hosszabb távon megtartottam, mert elégedett vagyok vele.
    Az iPhone előtt egy készüléket 2-3 hónapig tartottam meg és jött a következő, iPhone-om meg már 2 éve hűségesen szolgál (persze ez idő alatt is folyamatosan használok más készüléket is, de mindennapi használatra egyik sem kell, mert mindegyiknek van valami ostoba hibája, ami a napi használatot bosszúsággá változtatja).

"Az a helyzet hogy veled egyszerűen nem lehet kulturáltan vitázni."

Lehet, hogy meg sem próbáltad? Mármint a kulturáltat?
    Itt is egy Mac-es topic, ahol elmondtam az általam tapasztaltakat (tényszerű adatokkal alá tudom támasztani), erre jön pár Windows-os vérpistike és elküld a csodába. Ez tényleg a kulturált vita magasiskolája, de ugyanezt szoktam tapasztalni iPhone esetében is.
    A Windows usereket egyszerűen frusztrálja, ha valaki kétségbe vonja a rendszerüket, mert ugyebár a Windows a domináns a piacon, hogy jön bárki is ahhoz, hogy megkérdőjelezze a jóságát.
    Persze más szakmai fórumokon meg oldal tízezreken folyik a panaszáradat ugyanerről a "tökéletes" rendszerről, persze csodák-csodája, ha az ilyen panaszkodó user Mac-es topicba kerül, azonnal hibátlanná válik a gépe, a Windows-a, soha semmi problémára nem emlékszik stb.
    Ez a képmutató magatartás számomra nevetséges.

Munkám során mindkét rendszert használom (MS platform-ot már vagy 15 éve, Apple gépeket meg 7 éve), mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai is, de a napi munkámat az OSX kevésbé hátráltatja. Az meg, hogy adott hardveren gyorsabb az meg tény, aki ebben kételkedik az rakja fel a Windows 7-et, meg az OSX-et egy gyengébb hardverre, mondjuk egy atomos MSI Wind-re, aztán ha megkereste az állát, akkor ismét lesz értelme "kulturáltan" vitatkozni. Addig amíg 0 tapasztalatod van a kérdésben, addig az én nézőpontomból csak egy kötekedő emberke vagy aki sportot űz a flame-elésből.
    Én ugyanis az esetek nagy részében úgy mondok véleményt, hogy mindkét oldalt ismerem és használom, Te is?

Új hozzászólás Aktív témák