Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
Menthirist #55 üzenetére
Nem, utana sem tudja, mint korabban linkeltem nem egy film ugrik fel 100 mbit fole attol fuggetlenul, hogy az atlaga 60-80 mbit. Egy N900-as router valo eletben mert eredmenyekkel (nem exhas marketingszamok dobalasaval, amit soha nem fog meg csak megkozeliteni sem) is csak 136 mbps-t hozott 3 streames 5 GHz eseten egy idealis kliensnel (ami nem a filleres tv stick kategoria). Ez volt az eredeti hozzaszolas, aminel csupan annyit cafoltam, hogy nem, az N-es wifi nem eleg. Senki nem kerdezte mennyibe kerul egy AC router. Szerintem engedjuk el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Stellar Blade
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bestbuy játékok
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest