- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Ilyen alap infókat én is látok, mindenhol le vannak írva, de engem a konkrét panel típusa érdekel.
Például az elődje, az Agon AG322QCX egy AU Optronics M315DVR01.0 panelre épül, ami nem annyira jó... Amennyire én tudom a piacon 32" WQHD méretben jelenleg a Samsung LSM315DP01 panelje a legjobb, ami pl. a C32HG70-ben is szolgál.
Az érdekelne, hogy ez az AG322QC4 vagy akár a másik újdonság, a BenQ EX3203R megkapta-e esetleg a Samsungtól az említett panelt, VAGY esetleg az AU Optronics fejlesztett egy új panelt és annak köszönhető ezen monitorok érkezése, VAGY maradt a régi gyenge panel, csak haxxoltak kicsit a háttérvilágításán meg a vezérlésén, hogy rá tudják biggyeszteni a kamu-HDR plecsnit...Épp készülök egy C32HG70 vásárlására, és kíváncsi vagyok hogy ezek az új vetélytársai versenyképesek lehetnek-e vele szemben, vagy nem érdemes várni rájuk. (merthogy a C32HG70-ben meg csak a panel tetszik, de azon kívül semmi más, szóval ha egy értelmesebb köntösben kaphatnám meg ugyan azt a minőséget azért megérné várni pár hónapot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Futás, futópályák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diabetes - Cukorbetegség
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő