Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tyrel

őstag

válasz xEon1337 #9 üzenetére

Ilyen alap infókat én is látok, mindenhol le vannak írva, de engem a konkrét panel típusa érdekel.

Például az elődje, az Agon AG322QCX egy AU Optronics M315DVR01.0 panelre épül, ami nem annyira jó... Amennyire én tudom a piacon 32" WQHD méretben jelenleg a Samsung LSM315DP01 panelje a legjobb, ami pl. a C32HG70-ben is szolgál.
    Az érdekelne, hogy ez az AG322QC4 vagy akár a másik újdonság, a BenQ EX3203R megkapta-e esetleg a Samsungtól az említett panelt, VAGY esetleg az AU Optronics fejlesztett egy új panelt és annak köszönhető ezen monitorok érkezése, VAGY maradt a régi gyenge panel, csak haxxoltak kicsit a háttérvilágításán meg a vezérlésén, hogy rá tudják biggyeszteni a kamu-HDR plecsnit...

Épp készülök egy C32HG70 vásárlására, és kíváncsi vagyok hogy ezek az új vetélytársai versenyképesek lehetnek-e vele szemben, vagy nem érdemes várni rájuk. (merthogy a C32HG70-ben meg csak a panel tetszik, de azon kívül semmi más, szóval ha egy értelmesebb köntösben kaphatnám meg ugyan azt a minőséget azért megérné várni pár hónapot)

Új hozzászólás Aktív témák