- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
válasz
PowerBuldog #35 üzenetére
Azt gondoltam, hogy ez a hasonlóság csak nekem tűnt fel.
Amúgy szerintem sem olyan őrült drága, mint a régebbi szériák csúcsmodelljei. Elfogadható kezdőár. Reméljük, hogy majd szépen lejjebb is fog még az menni! Persze idővel.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
PowerBuldog #35 üzenetére
cikkhez:
sztem a GTX 285 sem ellenfél neki...főleg hogy a Dx11 erőforrás optimalizált is...
százasba, hogy az nv elnöke most fogalmazza meg a lemondását
szerk.: dicséretes, hogy a játékfejlesztők is követik a Dx11 API-t. Már csak a 32 bitet kellene elfelejteni, és átállni az x64re.
-
robyeger
addikt
válasz
PowerBuldog #41 üzenetére
végre sikerült a GDDR5 memóriák órajeleit is visszavenniük 300Mhz-re 2D-ben a 5xxx radeon szériánál. Főként ezért sikerült elérni a 27W nyugalmi fogyasztást. Az hogy egyenlőre a jelenlegi Catalyst szoftvereknél különböző op.rendszereken vagy működik vagy nem az csak pillanatnyi probléma.
-
Gergo88
tag
válasz
PowerBuldog #41 üzenetére
En is a terheltre gondoltam, de szerintem is jo, nem negativumkent emlitettem. Egy ilyen teljesitmenyu kartyanal nem kimondottan veszes. Furcsalltam is hogy az AMD ilyen "bena" hutovel adja ki az egyik lebrutalisabb kartyajat, nem hiszem hogy annyira bedurvulna mint ahogy tom's hardware allitja. Az a 77 fok sokkal realisabbnak tunik, kulonben mi ertelme volt rarakni ezt a teglat...
Remelem a zajjal kapcsolatban is tevednek (mar ha ok tevednek, nem a Guru3D).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest