- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy20
tag
válasz
Depression #23 üzenetére
utóbbi időben te láttál optimalizált játékot???
-
BiP
nagyúr
válasz
Depression #23 üzenetére
Ez a kártya lehet, hogy nyers erőből kitolna bármit magából, de a kisebb kártyákon nem fog majd ártani a DX11 miatti gyorsulás sem.
fekeandras: ha azt nézem, hogy kora reggel másfél óra alatt 32 hozzászólás, elég sok a hajnali bagoly.
Amúgy nekem olyan hirtelen jött ez a megjelenés. Alig tudatosult, hogy hamarosan lesz 5800, és ilyen lesz, erre meg már hivatalos is a dolog.
Úgy érzem, most ezzel a kártyával fog elindulni az a folyamat, hogy a 8800gts512-m majd kevés fog lenni. (eddig hozta (tuningolva) a gtx260 és a 4850/70 teljesítményét, de ezek után szépen le fog maradni az új jövevények mögött) -
proof88
addikt
válasz
Depression #23 üzenetére
A DX10 is szólt sebességről a DX9-hez képest. Ahogy emlékszem, ott is 20-30%-kal gyorsabb lett a rendszer, de azért, mert kevésbé lett cpu-limites. Persze azt is mondták, hogy szebb... mondjuk Crysisnál főleg szebb textúrákkal érték el ezt.
Nem tudom, a DX11 cpu-fronton mit javult, de úgy látom, most amúgy is a Compute Shaderen van a hangsúly.szerk.: kíváncsi leszek arra a kis fogyasztásra üresjáratban, meg hogy ténylegesen mennyivel halkabban az előző sorozatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest