Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
Azért ez úgy néz ki, hogy a gatyám telerakom tőle!
Tudom nem nagy a választék eddig, de simán a legszebb játék, és szerintem egy darabig az is lesz. -
Wesder
titán
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
A sàrga kapuval közlekedsz a pàlyàn, amikor odahúzod magad, akkor van az amelyik zuhanós, ott tényleg "egy új pàlyàt" tölt be, illetve vannak a fix kapuk, amik azt a hatàst keltik, mintha azonnal egy màsik pàlyàn lennél, de igazàból az az épp az adott pàlya része, csak màshogy néz ki.
-
Blitz23
tag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Az nagyon gáz lenne, ha nem lenne benne. Viszont gameplay közben meg furcsa. Hirtelen slide-olás közben jut eszembe, hogy a másik bolygón hagytam valamit és visszamegyek a teleportos bigyóval? : O
Erre gondolok, tech szempontból látványos, de gameplay közben számomra pl. zavaró lenne. Max azt tudom elképzelni, hogy a hajót helyettesíti és sokkal gyorsabban át tudunk menni a másik bolygóra. [Ratchet & Clank: Rift Apart - Announcement Trailer | PS5]
Clank dumájáta reagálva: Nem csak a dimenziók, sajnos az fps is "legyengült" elég zavaró szintre egy pillanatra. -
kriszpontaz
veterán
Nem arról volt szó az elején, hogy dimenziók és bolygók között lehet ezzel a térhasadásos bigyóval közlekedni töltési idők nélkül? Én csak annyit látok, hogy ugyanazon a mapon teleportál mindig picit előrébb vagy szakadékokon át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest