Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
Azért ez úgy néz ki, hogy a gatyám telerakom tőle!
Tudom nem nagy a választék eddig, de simán a legszebb játék, és szerintem egy darabig az is lesz. -
Wesder
titán
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
A sàrga kapuval közlekedsz a pàlyàn, amikor odahúzod magad, akkor van az amelyik zuhanós, ott tényleg "egy új pàlyàt" tölt be, illetve vannak a fix kapuk, amik azt a hatàst keltik, mintha azonnal egy màsik pàlyàn lennél, de igazàból az az épp az adott pàlya része, csak màshogy néz ki.
-
Blitz23
tag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Az nagyon gáz lenne, ha nem lenne benne. Viszont gameplay közben meg furcsa. Hirtelen slide-olás közben jut eszembe, hogy a másik bolygón hagytam valamit és visszamegyek a teleportos bigyóval? : O
Erre gondolok, tech szempontból látványos, de gameplay közben számomra pl. zavaró lenne. Max azt tudom elképzelni, hogy a hajót helyettesíti és sokkal gyorsabban át tudunk menni a másik bolygóra. [Ratchet & Clank: Rift Apart - Announcement Trailer | PS5]
Clank dumájáta reagálva: Nem csak a dimenziók, sajnos az fps is "legyengült" elég zavaró szintre egy pillanatra. -
kriszpontaz
veterán
Nem arról volt szó az elején, hogy dimenziók és bolygók között lehet ezzel a térhasadásos bigyóval közlekedni töltési idők nélkül? Én csak annyit látok, hogy ugyanazon a mapon teleportál mindig picit előrébb vagy szakadékokon át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A PlayStation 5 exkluzív játék premierje kevesebb mint egy hónap múlva várható.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest