- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
rugaszkodjunk már el a játékoktól...tegyük fel h vki különböző áruk felvitelével foglalkozik pl. én hardvereket viszek fel webre és ilyenkor könnyedén tudok sablonokat programozni a gombokra értsd ha vinyákat viszek fel akkor "7200RPM" és hasonlók de akár a copy+paste meg miegymás is jól tud jönni...jó én pl nem egérrel csinálom ezt hanem egy Logitech G110 billentyűzettel, de már az egéren is elgondolkodtam, csak nem tudom napi 8 órában mennyire lenne kényelmes azon nyomkodni! :S
-
törölt tag
senki nem mondta hogy ilyen egér nélkül használhatatlan, játszhatatlan. ahogy gépelhetsz vakon 10 ujjal egy ezer éves billen is. ez egy olyan extra, amit az ilyen játékok szerelmesei ha akarnak megfizethetnek, cserébe gyorsabb, kényelmesebb lehet helyenként az irányítás, és akár egy kis legális előnyhöz is juthatnak (pl több akció egy bombnyomásra...) lehet élni nélküle is, nem alapkövetelmény. opcionális kiegészítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nálunk járt a Leetgion Hellion, a Razer Naga, a Red4Power Black Cobra és a Roccat Savu.
- iPhone topik
- Notebook hibák
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest