- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pussy_cat
tag
UP nektek!
-
pussy_cat
tag
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok mindenkinek, aki ezt a topikot látogatja!
Az élet öröme és tisztelete a leg fontosabb a világon! A mosoly egy olyan gyönyörű dolog, ami erőt ad és gyógyítani is képes még akkor is ha néha fáj. A szerető tekintet elkísér, bárhova is mégy ezen a világon. Egy puha kéz érintése, mikor úgy érzed minden rossz, hidd el a leg csodálatosabb dolog amit valaha kaphatsz.
Kicsit érzelgős leszek, de nézzétek el ezt nekem. Van itt egy ember, kitől sokat tanultam az életről, kitől sok érzést kaptam. Amióta elolvastam írását tudatosodott bennem mindez. Most csak imádkozom, mást nem tehetek. Bár hívő nem vagyok, tudom sok ember áll mellette, s remélem, hogy ez az élet még sok-sok boldog évet tartogat számára!!!! Mert megérdemli, mert mindenki megérdemli, aki ennyi fájdalmon túl van! -
pussy_cat
tag
Megértem, hogy majdnem sírtál, hiszen nevethet az ember amennyit csak akar, de belül mélyen ott van az a bizonyos érzés. Saját magának az ember pedig nem hazudhat, én azt mondom ha sírni kell, akkor sírj!!! Nem szégyen és Te is jobban leszel, megkönnyebbülsz!
Az embereken néha én is nagyokat nevettem. Próbareggeliről jöttem ki a kórházból, (egy csövet dugtak le a torkomon egész a gyomromig és félóránként beleöntöttek valamit, hogy nézzék hogyan emésztek, igazából nem érdekelt miért csinálják, jobban foglalkoztatott az, hogy hogyan veszek levegőt) mikor rosszul lettem és hánytam az utcán. Aszondja nekem a kúltúrált felnőtt ember, hogy ''nem kéne annyit inni''. Ekkor sírtam el először magam, sírtam és nevettem. Arra gondoltam, hogy vajon Ő mit csinálna hasonló helyzetben és én mit tennék ha látnám így.
Én is ettem most egy csokit
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Sziasztok Skacok,
Batman elfenekellek, amiért nem mondtad eddig, hogy most hogy vagy!
Bár nekem rákom nem volt, de volt más. Útáltam ahogy az emberek megnéznek, kérdezősködnek, gúnyolódnak, nevetgélnek. Egy 37 kilós csajszi rohangált az utcán a maga 162 centijével. Én jól éreztem magam, nevetgéltem, meggyógyultam, örültem mindennek, örültem mindenkinek. De milyen érdekes, hogy az emlékek azok amik időnként visszajárnak kísérteni. Nem szeretem ha kérdeznek, vagy beszélnem kell róla. Akkor nevettem mindenen, de ma már valahogy ez nem megy. Éppen ezért mikor eszembe jut eszem egy nagy csokit és megyek tovább.
Ti hogy élitek meg az emlékeket?
Üdv, Eszter
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest