- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- iPad topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Előítélet?
Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan.
Viszont a pelenka már tudom miért van Rajtad.
Nem írom, hogy respect, meg kitartás, meg ilyen sablon szövegeket, tudod, hogy mit gondolok. Csak keményen.
szerk:
Meg van valami új dolog is mostanában, valami brazíliai őserdőből származó növénykivonat, ami állítólag csodákra képes. Nem jártál még utána ennek? -
nyávogi
tag
Remek jó a hozzáállásod, gratulálok és továbbra is kitartást! hajrá!!!
tudom miről van szó, ha csak kívülállóként is, nagypapám májrákban, nagymamám limfomában, anyu méhnyakrákban halt meg, mindegyikükkel végig ott voltam... egy biztos, ameddig küzdeni, örülni tudsz, ezerszer jobbak az esélyeid akár a gyógyulásra is!
Ha jól értettem a nyitó hsz.-t, 2000 óta nem is tudjátok, miféle daganatról is van szó?
Csak sugárkezelést kaptál? kemo-t nem? nem is értem, miért akarnak felnyitni, még mielőtt ismét sugárral próbálkoznának...
Én anno addig ''ordítottam'', meg rugdostam a prof. ajtaját, ameddig nem kaptam konkrét választ a kérdéseimre, mi is a helyzet tul.képp a szeretteimmel.. nem tudom, téged hol kezelnek, én legutóbb a Kékgolyó utcai onkológián jártam, ott a lehetőségekhez képest elég korrekten elmondják, mi a helyzet.
alternatív, kiegészítő kezelésekkel próbálkoztál? Én úgy láttam, anyunak pl. sokat segítettek az avemar-os termékek és a homoktövis tabletták. A csökkentett deuterium mentes víz, szerintem nem befolyásolt semmit jelentősen. Ezeket sugárterápia mellé szedte. Őt már nem lehetett műteni, mikor kiderült, a kemot meg nem akarta...
Sok erőt kívánok neked!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest