Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Igen, szerintem olyan chip-el van felszerelkezve (pontosan nemtudom, de 90%....emlékfoszlányaim alapján, most én sem vagyok a gép előtt
)
Ez a driver-csere lehet hogy jót fog tenni a cuccnak...azt viszont nem értem, hogy miért a tuner driverét kell erőszakolni, mikor a VLC a hangbeállításaiba (egy alaplapi hangcsatit kéne aktívvá tenni) kéne samukalapáccsal beleverni a CD in-t... a kártya jól nyomja a hangot (a Dscalernek semmi baja a hanggal, de VLC-n kussol...érthető, hisz mono-in beállításon van[amit nem tudok megváltoztatni])
Huh ez kicsit zavarosra sikeredett, de remélem, hogy a lényeg azért érthető.
-
lacam
aktív tag
Hogy milyen szoftver van a kártyához, azt már rég elfelejtettem. Egyszer telepítettem fel, bűnrossz volt, azóta DScaler-rel használom a tunert, probléma nélkül.
Most ez a VLC bosszant kicsit. Nem értem, hogy miért nem hajlandó "megtartani" azt a hangbeállítást, amit megadok neki.
Pedig épp a 7végén szükségem is lehet rá!
(szombaton "kötelező"jellegű dolgom van...egész éjjel, viszont unni fogom a fejem. Ha találnék nyílt netet....?!
)
-
lacam
aktív tag
Huh, ez a topic valami égi jel!
Épp ezzel foglalkoztam, mikor megláttam a fórumtémák között.
Nagyon korrekt írás, tetszik.Viszont van egy nagy problémám, hátha tudja rá valaki a megoldást.
Mikor benyomom a vlc-t és végigcsinálom a lépéseket (frissítem a listát, kiválasztom a videó és a hang eszközt) ekkor a van egy apró kis bajom. Nincs hang! (kép sem jött még össze, de szerintem azt megoldom) A hangeszköz melletti beállítás gombbal előhívom azt az ablakot, ahol megadható hogy melyik bemenetről adja a hangot (alapértelmezett: "mono in") de mivel nekem nem azon van, hanem a CD bemeneten, ezért átkapcsolom. OKra klikk és várok, hogy legyen hang. Nincs! Ha ismét megnyomom a beállítást, ismét "mono in"-en van! Nem marad meg abban az állapotban, amit megadtam neki.X-aktás eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest