Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Bizony nagyon fontos a HDD megfelelő hűtése. Én régen egy 6.4GB os Quantum Fireball-t főztem meg tudatlanul, és elég kellemetlenül érintett a helyzet (szerencsémre még darabokban le lehetett róla menteni mindent). Azóta nálam kötelező tartozék a HDD hűtő.
Először egy ilyesmim volt mint neked, bár az műanyag volt és egy ventillátoros. Igen kellemetlen tulajdonsága volt hogy nagyon gyorsan elporolódott a hűtő, illetve azokban a házakban ahol egy perem volt csinálva a vinyó keretben alulra (ez tartja a vinyót amíg megcsavarozod, illetve ''jó vágányra tereli'' a vinyót mikor berakod) na oda nem lehetett beszerelni a felfogató csavarok miatt. Úgyhogy nekem az akkori házamban úgy lett megoldva hogy levágtam a régi AT házam vinyó tartóját és felfogattam az egész szerkezetet az új ház vinyótartójára:
Egy másik egész jó ötlet barátomtól származik (ezt jelenleg is alkalmazom a szerver gépemben, mivel a kedves gyártók úgy gondolták hogy minek is egy magasságba tenni egy szerverházban a vinyó tartókkal a ventillátor helyetigaz régi ATX ház még 300Mhz-es Celeron-ok korszakából, de az eredeti SCSI vinyók megfőlésben haláloztak el így is):
Hát igencsak maszek megoldások, de működnek. Szerencsémre a mostani házamban már a vinyók magasságában két ventillátornak is van hely, így oda már be tudtam rendesen fogatni egy hűtőt. Haveromnak pedig egy olyan vinyó hűtője lett mint ami a cikkedben szerepel (egészen addig míg nem váltott notebook-ra teljesen).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest