- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Sziasztok.
Úgy jártam mint a 25-s hszben Viszlát kollega. Betölt a cucc, hang van kép nincs.
Vas amin nem megy: 2180, g31-s lap, hd4670 8.12 catalyst, xp sp 2 dx9.c.
A másik amin megy 5000+, 780-s lap, hd3850 8.12, xp sp2 dx9.c. Szóval tanácstalan vagyok mint egy kisközség mi miatt nem megy. Ha emlékeztek még valami megoldásra szóljatok. Az 1.1-1.2 patch természetesen telepitve, game origi. -
ocsesz
aktív tag
Az nekem is jó lenne!
-
HoReSz1975
őstag
Ennyire ne tolongjatok
-
Zin
őstag
mentes van vkinek?
PÜ-et irjon -
snecy
senior tag
válasz
mattheus #125 üzenetére
Érzésem szerint a Rallicrossos részek programozását elbaltázták, mert szinte gépfüggetlen, minden gépen akad valamilyen szinten. Nálam 1280x768-ban (a ws monitor miatt)mediumban megy csak jól, efelett drasztikus a lassulás, viszont grafikai szempontból a medium és high között nem vettem észre nagy különbséget. Az árnyékok lebutítása viszont sokat jelentett.
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Milyen beállítások mellett lehet szerintetek az adataimnál szereplő konfigot élvezhetőbben játszani?
Ha több autó is van, akkor néha érezhetően lelassul, de amúgy nem mondhatom, hogy élvezhetetlen lenne nálam 1280X1024 Medium mellett. De ha van valakinek 5lete, hogy mivel lehet, kevés áldozattal, de jobb sebességet elérni az szóljon. -
Bosco_
csendes tag
Én a clone verziót szedtem le és az 1.1-es pachel se indul el, tudtok segíteni hogy mit csináljak hogy végre elinduljon??
-
Gran
tag
A másik Colinos topikban azt írták, hogy az ATI új 7.6-os drivere sokkal jobban viszi a játékot!
Probáljátok ki
[Szerkesztve] -
enterlaci
senior tag
A grafikai beállításokkkal tényleg csínyán kell bánni
1024-ben az ultra módban csak 12fps - ez röhej (7600GT).
Viszont van egy kis gondom az irányítással (és javítsatok ki ha nem) mert szinte faltól falig tudtam közlekedni a momo kormányommal, mintha az autó a középső tengelye körül forgatható lenne. Persze ezt normálisabb fps-ekkel is produkáltam. -
Jockey007
aktív tag
[moderálva]
És ezt veheted egy moderátori figyelmeztetésnek is. Pompi -
Njördli
tag
válasz
#51736960 #110 üzenetére
Erről meg az jut eszembe hogy aki ''így járt'',az szívja a fogát, hogy egy gagyibb karin megy a csúcs 1950 pro-n meg nem.ultra-beállítással nekem is játszhatatlan,de 1024x768-nál 4x-es élsimítással és high beállításokkal meg sem röccen.Az hogy az 1950pro-n szaggat,bug,ez sztem elég egyértelmű.Amúgy meg mind1 h hiszed-e amit írok,ettől én még játszok
Azért feltűnik ha valami nem megy,nyomtam én mostanság Vice Cityt egy Geforce 2MX400-on
OFF:Viszonyításképpen a mostani Gxxx-ban volt a Lost Planet demo,abban játék közben 1024-el és medium vs. high beállításokkal megy átlagban 27 fps-t a kártya.Nekem ennyi elég,nyilván 50 fps is jó lenne,de nem várok csodát,főleg mivel erre is alig volt pépnzem.Örülök h mindnekinek 100 rongyos kártyája van és mindenki elégedetlen
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Van hozza vhol vmi patch amivel a HDRt lehet ki be kapcsolni a jatekban.
Az oldal nemet nyelvu, de szerintem ez nem akadaly a letolteshez [link]. -
challenger91
csendes tag
Nah elkezdtem a dirt-et.
Elöször is a kormányomat nem nagyon szereti van mikor megy van mikor nem (logitech formula force feedback)
Volt valakinek ilyen problémája? Valahol találtam a dirt mappájiban egy force feedback mappát ahol van pár kb 7 kormány felsorolva. Csak ezeket támogatná? -
Dr Smoke
aktív tag
-
törölt tag
erről az a haverom jut eszembe, aki egy p1+voodoo1 kombón nyomta a quake3-at, és állította, hogy simán fut a játék. egyszer elmentem hozzá, és tök boldogan mutatta, hogy nézd, hogy tök jól lehet játszani! kábé 5 fps-el ment a game, de a srác élvezte, fel sem tűnt neki
ezt csak azért írom, mert a dirt az 1950pro kártyámon úgy szaggat mint az állat, ezért nehezen tudom elképzelni, hogy egy 1650-en rendesen menjen. -
Dr Smoke
aktív tag
Sziasztok!
Ma feltettem én is a játékot! Egy problémám van, hogy szaggat, mint a fene! 800*600ban is, teljesen levett grafikai beállításokkal! Átlag 20fps!!! Ilyenkor mi van??? De max grafikán is ugyan ez van!!!
[Szerkesztve] -
Njördli
tag
Nemtom hogy hogyan lehet,de az én ''''''erőgépemen'''''' (A64 3800+,1,5GB DDR RAM,X1650XT 256MB) 1280*akárhányban 4x-es élsimítással és minden high-al sütin megy,semmi röccenés.Nálam még az autók is irányíthatóak frankón billentyűzetről is,lehet hogy ez bug?
Csak fura olvasni hogy mindnekinek baja van, nekem meg nincs, pedig nem egy csúcs konfig.
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest