Új hozzászólás Aktív témák
-
Njördli
tag
válasz
#51736960 #110 üzenetére
Erről meg az jut eszembe hogy aki ''így járt'',az szívja a fogát, hogy egy gagyibb karin megy a csúcs 1950 pro-n meg nem.ultra-beállítással nekem is játszhatatlan,de 1024x768-nál 4x-es élsimítással és high beállításokkal meg sem röccen.Az hogy az 1950pro-n szaggat,bug,ez sztem elég egyértelmű.Amúgy meg mind1 h hiszed-e amit írok,ettől én még játszok
Azért feltűnik ha valami nem megy,nyomtam én mostanság Vice Cityt egy Geforce 2MX400-on
OFF:Viszonyításképpen a mostani Gxxx-ban volt a Lost Planet demo,abban játék közben 1024-el és medium vs. high beállításokkal megy átlagban 27 fps-t a kártya.Nekem ennyi elég,nyilván 50 fps is jó lenne,de nem várok csodát,főleg mivel erre is alig volt pépnzem.Örülök h mindnekinek 100 rongyos kártyája van és mindenki elégedetlen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- HBO Max
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest