- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eGPU tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
esbii22 #6715 üzenetére
1. Céges a sim. Ezt nem egyszerű lenne cseréltetni és marha sok idő lenne mire átfutna..2 éve vagyok a cégnél, bő 1 évig egy P30-ral használtam gond nélkül két simmel. Magában 1 simmel használva nem csinál hasonlót a telot, csak ha bekapcsolom a saját e-sim-emet is.
2. Ezt már olvastam. Próbálok is rá figyelni, de néha sajnos becsúszik ez az. Ilyenkor ahogy észreveszem gyorsba törlöm az adott hívást az infóból.
3. Ezt most nem mondod komolyan.... 300 kontaknál nem egyszerű ezt végig zongorázni.
4. Térerő az van. P30-on is volt, inkább csak néha a net szakadt. Ellenben a wifi nem stabil és marha gáz úgy beszélni hogy váltogat a wifi és a hálózat között. Pár nap után inkább kinyomtam a francba. Én a munkahelyen egyfolytában mozgok, nem egyhelyben ülök az asztalnál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest