- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djatis
senior tag
Beszéltem ma az apple-el miest belekezdtem a mondatomba a csávó már vágta rá a választ hogy egyenlőre itthon nem lesz csere akció, de nem kizárt!!!!
San Fransisco-ba már van egy bolt ahol kicserélik őket "garanciába".
Am meg szerintem jogos a kérdésem/elvárásom mondta a csávó is az apple-nél hogy sok ilyen telefon érkezik hozzájuk SŐT volt most olyan is aki élt a 14 napos vissza fizetési garanciával bevitte a gépet de nem a 150k-ját kérte hanem az új gépet.
Nekem az a fura hogy ugye márciusba dobják ki az ipadokat és most egy laza mozdulattal áthúzott mindent.
Szerintem sok elégedetlen vásárló lesz!!
Am meg akkor a gondolat meneted szerint ha most bemutattak volna egy 2x gyorsabb i5-öt akkor aki eddig megvette a símát az így járt???? -
Djatis
senior tag
Igen ám de most jön a svéd csavar!!! Iphone 5 tényként volt kezelve hogy lesz és hogy mit fog tudni!!!
Ipad mini tény volt hogy most jön!!!!
DE: És itt a lényeg ipad 3 frissítésről szó nem esett és nem elhanyagolható az hogy miket ujítottak!!! Szerintem!!
Holnap fel is hívom az apple-t!!
Csak mert én október 8-án regisztràltam a készüléket nem pedig hónapokkal ezelőtt tehát szeritem jogos a feltevés!!! -
Djatis
senior tag
2 hete vettem meg az IPAD3-at akkor most joggal mehetek be panaszkodni hogy kérek egy új kiadásút lightning csatlakozóval meg 2x akkor erővel??? Csak mert ugyan abban az árban van!!! Vagy ha elromlik az ipadom akkor már a frissített cuccot kapom???
-
Djatis
senior tag
2 hete vettem meg az IPAD3-at akkor most joggal mehetek be panaszkodni hogy kérek egy új kiadásút lightning csatlakozóval meg 2x akkor erővel??? Csak mert ugyan abban az árban van!!! Vagy ha elromlik az ipadom akkor már a frissített cuccot kapom???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest