Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Asztrofotózás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz
pingwin011 #96 üzenetére
Úgy gondolom,van némi különbség az én komentembe,és abban,amire én reagáltam.De a többi igaz,valóban nézőpont kérdése minden...épp ezért nem is reagálok csak nagy ritkán.
De az ilyen 65# kommentek mellett már nem tudok elmenni szó nélkül... -
dezs520
senior tag
Értem,szóval lehagytam egy "L" betűt,és mindjárt nem vagyok a szó használatára jogosult.Sőt,mindjárt ostoba is vagyok...
A helyesírásom pocsék,ez tény,attól még a dolgokat láthatom helyesen,nem attól leszel intelligens,ha helyesen írsz....vagy pedig ostoba,ha nem (miért is ostobázol le másokat?)
Bár nyilván ebben is tévúton járok és te majd jól ki javítasz... -
-
dezs520
senior tag
Ha az apple kiadja az s-pent....fújj de ratttyii,kullog mindenki után,hisz x,y nál már rég volt...
Ha nem adja ki,...fúúújjj de rattyingerek már,különc köc.ög brigád....Komolyan kérdezem,Fr0z3n,Remusz911...ti mit kerestek itt?de most komolyan!
Ha én szivböl utálok valamit (samsung) akkor nem keresem a vele kapcsolatos információkat,üsd már be a nevem a samus topikokba,hogy mikor,hol szóltam bármihez is...vagy ha megtettem,azt milyen formában...
Ez nálam az alap inteligencia,nem tudom ti hogy vagytok vele fiúk,de komolyan,ha annyira idegesit titeket az almás cég bármilyen formája,vagy nem kell ide jönni,vagy nyitni kell egy külön erre a célra fenntartott topikot "dühöngő" felirattal (nem tudom van e már olyan)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Assetto Corsa EVO
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest