- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
Aktív témák
-
válasz
zsolt320i #97 üzenetére
Üdv!
Ezt nem tudom megmondani, nekem ki szokta jelezni mindet. Most épp egyedül vagyok itthon, így csak két eszköz aktív, bár nálunk 6-8-nál több nem is nagyon szokott lenni egyszerre.
Mondjuk nálam minden saját eszközünknek ami a hálózatra kapcsolódik, fix IP cím van hozzárendelve a DHCP szerverben, de fiam pont nem régen cserélt telefont, határozottan emlékszem, hogy annak is kiírta a host-nevét, akkor is, amikor még nem volt rögzített IP címe.
-
válasz
zsolt320i #31 üzenetére
Hát sajnos nem sikerült, ahogy fentebb is írtam, nem fér bele. Már totál mindent letiltottam a Prometheus-ban, még az SMB-t is visszaállítottam v1-re, de nem fér bele. Sőt azt vettem észre, hogy az ASUS-ra fordított fw ugyanazokkal a build opciókkal, kicsit nagyobb is mint a Xiaomi-ra fordított, szóval emiatt még esélytelenebb a dolog. Ez van...
-
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest