Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
válasz
zsolt320i
üzenetére
Üdv!
Ezt nem tudom megmondani, nekem ki szokta jelezni mindet. Most épp egyedül vagyok itthon, így csak két eszköz aktív, bár nálunk 6-8-nál több nem is nagyon szokott lenni egyszerre.
Mondjuk nálam minden saját eszközünknek ami a hálózatra kapcsolódik, fix IP cím van hozzárendelve a DHCP szerverben, de fiam pont nem régen cserélt telefont, határozottan emlékszem, hogy annak is kiírta a host-nevét, akkor is, amikor még nem volt rögzített IP címe.
-
válasz
zsolt320i
üzenetére
Hát sajnos nem sikerült, ahogy fentebb is írtam, nem fér bele. Már totál mindent letiltottam a Prometheus-ban, még az SMB-t is visszaállítottam v1-re, de nem fér bele. Sőt azt vettem észre, hogy az ASUS-ra fordított fw ugyanazokkal a build opciókkal, kicsit nagyobb is mint a Xiaomi-ra fordított, szóval emiatt még esélytelenebb a dolog. Ez van...
-
-
-
-
Aktív témák
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest