- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen processzort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
szaboi6512 #20 üzenetére
Véletlenül vettem észre az oldalsávban, a másik xiaomi topikra gondoltam, de itt sincs rossz helyen.
A logból másold be a csatolás körülményeit, hátha van valami releváns információ róla. -
válasz
szaboi6512 #20 üzenetére
Nem tudom, bevallom sosem néztem utána, hogy pl. a flash típusa egyezik-e. A SoC ugyanaz, a WiFi rész ugyanaz, de a Xiaomi-ban dupla annyi RAM van, szóval a memória címzés biztosan más. De még ha feltételezzük, hogy elviekben elindulna az ASUS a Xiaomi fw-vel, ez esetben ez akkor sem járható út, mert a ~18MB körüli fw fizikailag sehogy sem fér el az ASUS 16MB flash memóriájában, szóval rá sem tudod flashelni. Ha le lehetne szorítani az összeállítást 16MB alá, akkor simán lefordítanám ASUS-ra is, de ez képtelenség. Közel 2MB-ot kéne még megspórolni, ez meg itt rengetegnek számít. Esetleg akkor menne, ha kivennék még egy csomó dolgot, de ezek már "kapósabb" alkalmazások lennének, mint az OpenVPN, miniDLNA, összes skin, és lehet az SMB-t is vissza kéne állítani az eredeti v1 verzióra. Akkor talán lefordulna az ASUS-ra is, de ennyit szerintem senkinek em ér meg az rtorrent.
-
rErEaT
senior tag
válasz
szaboi6512 #20 üzenetére
Nem, sajnos nem fog felmenni rá :-(
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest