Hirdetés
Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Véletlenül vettem észre az oldalsávban, a másik xiaomi topikra gondoltam, de itt sincs rossz helyen.
A logból másold be a csatolás körülményeit, hátha van valami releváns információ róla. -
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nem tudom, bevallom sosem néztem utána, hogy pl. a flash típusa egyezik-e. A SoC ugyanaz, a WiFi rész ugyanaz, de a Xiaomi-ban dupla annyi RAM van, szóval a memória címzés biztosan más. De még ha feltételezzük, hogy elviekben elindulna az ASUS a Xiaomi fw-vel, ez esetben ez akkor sem járható út, mert a ~18MB körüli fw fizikailag sehogy sem fér el az ASUS 16MB flash memóriájában, szóval rá sem tudod flashelni. Ha le lehetne szorítani az összeállítást 16MB alá, akkor simán lefordítanám ASUS-ra is, de ez képtelenség. Közel 2MB-ot kéne még megspórolni, ez meg itt rengetegnek számít. Esetleg akkor menne, ha kivennék még egy csomó dolgot, de ezek már "kapósabb" alkalmazások lennének, mint az OpenVPN, miniDLNA, összes skin, és lehet az SMB-t is vissza kéne állítani az eredeti v1 verzióra. Akkor talán lefordulna az ASUS-ra is, de ennyit szerintem senkinek em ér meg az rtorrent.
-
rErEaT
senior tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nem, sajnos nem fog felmenni rá :-(
Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi