- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
Aktív témák
-
zacci
aktív tag
Szia Intruder2k5,
Jelenleg a v3.4.3.9L-100_56960f9 Padavan verziot hasznalom egy R3G-n. Oszinten szolva nem is neztem korbe, csak az elso linkre rabokve (https://logout.hu/bejegyzes/szoszo94/xiaomi_mi_router_3g_padavanra_fel.html) feldobtam ezt a verziot. Spec okbol kellett meg egy dlna a halozatra, ami most mukodik is, de azzal szembesultem, hogy az smb meg a regi v1 verzio.
Az altalad ajanlott verzio gond nelkul feldobhato a v3.4.3.9L-100_56960f9 verzio fw menujebol ?
Ha igen, kell konfig reset ?
Abban mar ujabb az smb es van benne minidlna ?Oszinten, eredetileg egy egyszeru openwrt-t akartam felrakni, de mar latom, hogy belefutottam a csobe ezzel a padavannal
Sok jo dolog van benne, ami viszont szamomra tok felesleges. Meg a wifi sem kell (ki is van kapcsolva). Most mar mind1, csak mukodjon az smb es a dlna, mas nem erdekel 8)
thx!
udv,
zacciui.: Na, latom a screenshotokon, hogy van benne minidlna. A sambarol viszont nem derul ki, hogy hanyas verzio 8(
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest