- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
Új hozzászólás Aktív témák
-
elefant
őstag
"És hiába toppantasz mérgesen a kis lábacskáddal, a számok makacs dolgok.
Szóval légy szíves fejezd be a személyeskedést, és ha gondolod, akkor ezeket a tényeket cáfold matematikai alapon:""És egy kicsit tényleg szálljál magadba, mert csak saját magad teszed nevetségessé ezzel a hozzáállással, ahol a tudatlanság nagyképűséggel párosul."
DDD
-
dezz
nagyúr
Ja, még erre:
"Megakadt a lemez nálad ennél a 25,4 dpi-nél, holott ezt az égvilágon senki nem mondta, ez a te sületlenséged, és utána próbálsz úgy csúsztatni, mintha más mondta volna. Könyörgöm, ki mondta, hogy elég 25,4 dpi??? Én aztán főleg nem mondtam, és azt sem, hogy az egész világ hülye, ez a te kis sunyi csúsztatásod."Esetleg próbáld meg folyamatában látni a dolgokat, mielőtt másokat legyökerezel... A #146-147-es firkálmányod helyett inkább felhívhattad volna a figyelmemet, hogy elszámoltam magam, de nem tetted, így hát nem is vettem észre.
ps. ha valami sunyi csúsztatás, az a te "Tények/1"-ed.
-
dezz
nagyúr
Igen, valóban elszámoltam, véletlenül 2,54-gyel számoltam át az inchet, 25,4 helyett. Remélem, most örülsz! De a gyökér attól még te vagy...
Azt én sem vitattam, hogy nem túl mélyenszántó az interjú (erről csak annyit írtam, hogy mit is lehet várni egy ilyen interjútól). Néhányan mások is szóvá tették ezt, igen. De azt, hogy félrebeszélés, azt csak egyedül te állítottad.
Többen is próbáltuk itt elmagyarázni neked (előttem már mások is!), hogy miért nem félrebeszélés, és hogy igenis egyik esetben a gazdaságosság a legfontosabb (alsó kategória), másikban pedig a minőség (felső kategória). Később aztán már próbáltad menteni a menthetőt azzal, hogy mindenhol fontos... A nyereségesség attól függ, hogy az adott szegmensben mit hajlandóak még megfizetni a vásárlók.
A szem felbontását pedig mm-ben megadni igenis teljesen értelmetlen, hacsak hozzá nem teszed, hogy milyen távolságból. Eleinte szó sem esett "olvasási távolság"-ról.
A 254 dpi is csak a "belépőszint". De a 600+ dpi-s nyomatoknak szerinted ugye semmi értelme... Nos attól, hogy 0,1mm-es elemeket még jól el tudunk különíteni, nem azt jelenti, hogy ez a szemünk "felbontása" és ez alatt már nem is látunk semmit. Pl. én teljesen jól látom a telón az aliasinget (ha valahol épp nincs antialiasing, azaz kvázi a méret kompenzálása árnyalattal). Mellesleg a szövegben is éppen ez szerepelt, hogy itt még jól láthatóak a "képcsők".
ps. Személyeskedés? #146, #147?
ps.2. kvázi-tagként már megtalálhattad volna az off topic kapcsolót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Marad domináns a plazmatechnológia? Mi a helyzet az OLED-del és a 4K-val? Megkérdeztük!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest