Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csomi1977
aktív tag
Nem feltétlenül van igazad.Minden rétegnek meg van a saját vásárlója.Pl én láttom,hogy emberek nem keveset költenek az autójukra (felni,chiptuning,xenon,hifi) a motorosokról nem is beszélve .A pc társadalomban is meg van az a réteg akinek nincs ideje vagy tehetsége moddingolásra,pl én is ilyen vagyok.Jó tudom,hogy más ha az ember magának csinálja ,de én láttok sok olyan moddingolt pct ami már inkább művészeti alkotásnak is simán elmegy.Arról nem is beszélve,hogy lehetne ezt lego stílusban forgalmazni.Van egy terv,itt vannak az alkatrészek,tedd össze,ha akarsz hozzá adsz vagy elveszel belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest