Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Nagy respect a munkáért! Nem semmi a gépállat.
Bennem csak az a kérdés merült fel, azon felül, hogy meg akartad építeni (amit tiszteletben tartok, aláírom), hogy: megérte? Megéri ilyet építeni valakinek? van olyan körülmény amikor megéri egy ilyen gép?
Én pl. közvetett tapasztalatból nem bízok a passzív hűtésekben. Esetleg, ha ki van egészítve thermal throttlinggal akkor esetleg, de csak is aktív amiben bízok.
Mindenféleképpen tiszteletre méltó eredmény. Biztosan sok tapasztalatot szereztél, amit majd fel tudsz használni az "üzlet építésében". Arra inkább kíváncsi leszek, mert valószínűleg jóval közelebb van a koncepciója egy átlag user igényeinek. Szerintem az emberek átlagának elég, ha a zaj és rezonancia nem éri el az ingerküszöbét, hogy nyugodtan tudjon dolgozni, a további energia ráfordítás felesleges lehet.
De ez csak a véleményem, ami semmit nem változtat azon a tényen, hogy határozottan tetszik a projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) 2,5év garancia
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest