Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
És ez ma 2009-ben miért olyan nagy szám?
Annyi pénzért be is b@szna ha nem vinné a játékokat 1920-ban. Egy 4870 1Gb is megállja a helyét, nem beszélve egy tuningosabb 1Ghz-en ketyegő 4890-ről. Azok is mind mind tudják ezt. Sőt lehet tetézni CF-el. Vagy ha kevés 2db 4870X2-vel. Az meg már 2560-as felbontásra is elegendő.
Nem tud mosni?
Elszomorítottál.
-
darkarthur
senior tag
Eddig úgy írták, hogy a PCI-E 2.0-ás csatolóval rendelkező, ez viszont 2.0-ba illeszkedik.
Fene ezekbe az energiazabáló vasakba! -
zsolt1129
addikt
Elgondolkodtató. Én még várok vele egy kicsit,hátha lejjebb megy az ára.
-
smkb
őstag
Óha! Pozitívan csalódtam. Abutól egy NV hír, csak tények, szín nyers híranyag irónia cinizmus és komment nélkül. Lehet ezt így is.
-
gpatrik
tag
Értelmes az Asus is.....Kidobnak a piacra egy űber hyper okos videokarit, ami akár beszél is hozzánk, userekhez, és rátesznek egy ekkora hurka ventilátor?
Lehet hogy halkabb az Accelero S1em 12es ventivel. -
ThaBoss
senior tag
Dizájnos, szép alkotás, de ettől még nagyon kevés rá az a hűtés...
-
Ste
addikt
válasz
darkarthur #39 üzenetére
ez így nem teljesen igaz: 2.0-ban megy minden kártya ami Pci-E-s csatival rendelkezik, ellenben az 1.0-ás slot lehet kevés feszt ad le ennek a karinak. Lehet ezért van rajta csak 1 tápcsati és szerepel a speckók között a 2.0-s kritérium. Így érthető is lenne.
felülről kompatibilis ez is
-
mephi666
nagyúr
azért szerintem a jólfizetett dizájnerek kicsit nagyobb ventivel is tervezhették volna a hatákonyabb/halkabb hűtés érdekében... nem egy válságtermék ez sem... jó lesz majd "nemmondomkiknek" a rog táp, rog alaplap, rog "istencsapása" mellé
-
whiz
aktív tag
válasz
darkarthur #39 üzenetére
Aha, akkor jól gondoltam, hogy az is megy. Köszi.
-
Mgeri
tag
Jól néz ki de mondjuk nehéz lenne hozzá illő cuccokat találni.Már akinek a kinézet a lényeg
-
Vistaboy
veterán
Szép kártya, mondjuk én már megvettem az ATI-t, úgyhogy egyelőre ez most kimarad.
-
bacsis
Közösségépítő
"A PCI Express 2.0 csatolóba illeszkedő termék"
Akkor ez már P35-ös lapokba el sem indul? -
P00By
nagyúr
Jól néz ki. És ennyi.
-
- = Zk = -
félisten
Úgy kellett ez, mint egy falat kenyér...
-
twollah
nagyúr
Kar, hogy akkor is mukodik a ventilator ha alig van hasznalva a VGA.
-
subaruwrc
félisten
jujjdeszupcsi újabb envé kártya envé fanoknak, meg vérpistikéknek, ebből lehet 8-at egymásmellé rakni octa sli-be jupppííí
na de most komolyan, egy egyedi hűtéstől, meg egy - inteligens- vezérlőszoftvertől vagyunk hasraesve? ja nem, az majd az ára láttán lesz
-
Ari18
őstag
Nekem tetszik, csak rövid életű lesz szegényke.
-
DEJVID
őstag
Csak egy 8tűs tápcsati van rajta. És állatul néz ki.
-
Egzee
őstag
Nekem nagyon tetszik...
-
Taky
senior tag
Ez már kevésbé kelt "féltéglás" hatást...
Szép! -
bolvar
senior tag
ez király!!!!!!
atiba ilyet
-
LackoMester
addikt
szép kis kártya,tetszik elfogadnám...jó kis hütést pakoltak rá,a tuning is emlitésre méltó
az ára tükrözi a egyediségét(sok)
-
whiz
aktív tag
Fú de durván néz ki... kár, hogy vga-t nem a kinézete alapján kell megítélni, nekem meg ezen felül drága is lenne...
-
Daveedka
tag
elég futurisztikus kinézete van
-
PH-User
addikt
A rendszer teljesítményét nem hiszem, hogy 14%-kal megemelné.
-
juliabrilke
veterán
Akkor ez most megint zöld?
Így elsőre jól néz ki, bár a legtöbb embernek nem ez lesz a fő szempont.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Bocs srácok máshol jártam... az órajeleket növeli, de az Asus konkrétan nem mondta el mennyire, de ez 14%-os teljesítménynövekedést eredményez majd.
-
-
DeltaPower
addikt
Matrix sorozatú? én inkább Empire Edition vagy Vader szériába soroltam volna be
-
Ste
addikt
"Amennyiben magasabb terhelés lép fel, a vezérlés aktiválja a terheléses üzemmód profilját, és a feszültségértékeket megnövelve 14%-kal megemeli a rendszer teljesítményét."
Ez pontosan mit takar?
Saját értelmezésem alapján kb annyit tesz, hogy a nem terheléses profil a terhelésesnél 14%-al alacsonyabb teljesítményt nyújt. Vagyis nagy nulla a "megtakarítás" Idle alatt -
Most mondanám azt, hogy micsoda király karesz, de inkább nem mondom, mert nem hinném el még én magam sem.
Figyeltétek, hogy ki írta ezt az NV-s hírt? -
zuchy
őstag
Jaa nem rossz...
-
antikomcsi
veterán
Na végre!
Nekem már nagyon hiányzott ez a kártya!
Bár, végülis van miről olvasni, meghát a tervezőknek is dolgozni kell a fizuért.
-
14adam
addikt
Bámulatos
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest