Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
Low Noise #15 üzenetére
Hát ja, de UT3-al készültek a Batman játékok is többek között és szerintem, maxon a Batman AC mai napig szemet gyönyörködtetően szép játék, szóval az engine az pöpec, de hogy ki mire használja....na igen, az már más lapra tartozik.
btw: Kb. 1 éve nem indul el a steamen megvásárolt Batman AC-m. Évekig toltam, aztán egyszer csak onnantól hogy betölt a játék, és akár csak a kamerát megmozgatom, vagy mozdulok egy cm-et, azonnal kifagy.
Eredeti játék, pedig én veszem őket de ez... -
Chapel
addikt
válasz
Low Noise #13 üzenetére
Azt mondták nem rég ugye, amikor a teljes videót adták, hogy egy db GTX 680 vitte el.
Őszíntén szólva nekem egyenlőre gyanús, hogy mennyire fog így rongálódni a környezet és persze mindezt interaktívan, nem scriptelve. Szóval ha valóban 1 680gtx ezt már elviszi (?) akkor nem is lesz az 5-10 év.
5 max, vagy talán annyi sem. -
Chapel
addikt
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Hát ja, bár ezért írtam hogy az átlag. Meg persze tegyük hozzá, hogy én automatikusan UT3 motorra gondoltam és rögtön a pozitívak ugrottak be.
-
Chapel
addikt
Az UT motorral készült játékok emlékeim szerint, átlagban kifejezetten jók voltak.
Ami eszembe jut (pl. Bioshock,Batman stb) az mind pozitív volt.
És ne felejtsük, el hogy mindig is szép és jól optimalizált volt, így jöjjön csak az új, várjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest