Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
pushalias
addikt
"De a Metro UI-ra váltás már nem. Ugyanannyi lett volna azt a szart megszoknom (ami ráadásul nem csak egyszerűen más elven működik, hanem szarabb, butább és visszalépés)"
Igen, jellemzően ezt szokták mondani azok, akik csak odáig jutnak, hogy fújszar, és általában egy óráig sem próbálják ki, nemhogy mondjuk egy hétig tesztelnék, hogy legalább minimális valódi tapasztalatuk legyen arról, mire is jó az a "szarabb, butább és visszalépés" amiről irdatlanul szélesvásznú arccal kimondják a szakértői véleményt. Aztán amikor az ilyen arcok konzumidiotizmusról írnak, meg hogy a szokásaikhoz görcsösen ragaszkodó buta júzerek ki sem próbálják a Linuxot, én mindig kajánul röhögök, mert hát alapvetően szemét vagyok.

-
pushalias
addikt
"Elvileg bármelyik Linux disztróra felrakhatod a sudo-t, pacman vagy a többi helyett, ahogy ablakkezelőből is szabad választásod van."
Ha már az a nagy fene szabadság, akkor forrásból tényleg azt pakolok fel, amit akarok, nem korlátoz, hogy a világ túlsó felén valaki mit tartott fontosnak befordítani és mit nem.
Most komolyan ... ezt te elmondanád egy XP-ről váltani szándékozó embernek? Ragozzuk itt totál feleslegesen az off topikot ...

-
sing1ep1ayer
őstag
Azért a hardvertámogatási példádon látszik, hogy ha Windowsban az adott esetet macerásabb is megoldani, mégsem lehetetlen. Sőt, igazából még csak nem is nehéz, maximum kényelmetlen. Ellenben például az én 2 VGA-val szerelt laposomat normálisan, az oprendszerből választható kártyákkal működésre bírni szinte lehetetlenség. De komolyan fizetek érte, ha valaki megcsinálja.
A disztró ajánlást köszönöm! Ki fogom próbálni.
-
quailstorm
félisten
Pause nagyon hamar átmegy stop-ba, nem úgy mint utorrentnél, nekem így a jobb.
Last active engem sose érdekelt, nem én tartom fenn az ncoret, átláthatatlan mennyiségű torrent nincs ráengedve az ADSL-re.
Placeholdert még nem tapasztaltam eddig, az elég érdekes bug, azóta nem javították véletlen?Mindenesetre jobban tetszik, mert még egyelőre tiszta, nem ad és malware. Webes felülete meg van.
Deluge úgyszint ilyen hibákkal rendelkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Automata kávégépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest