Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Sose értettem azokat az embereket akik ilyen hatalmas IQ-val rendelkeznek hogy a leggányabb tört rendszert használják... Haveri körömben mindenkinek jó a nem frissülő Win7 mert működik. Én meg nem értem őket...
Aztán mikor ideadja a telóját javításra csak 27 trójai van rajta...XP-hez van rendes kulcsom, máshoz nincs. De google 2 keresőszó és meg van oldva a probléma. Más gépéhez ott a daytona 2008 ha XP kell. Nem tudom mennyire legális, de működik.
Vista-tól 8-ig meg a leglustább megoldás a KMSemulator, de számtalan más is van, csak Win8-on használom az említettet. Onnan meg olyan mint az eredeti.
Persze ahhoz is kell ész hogy az ember nem nyeljen be egy vírushalmot mikor ilyenben utazik...És ehhez képest jó az XPSP2, hááát fasza. Nem egy kapkodó idegbeteg az athlon XP, a mostani internet nagyon bedurvult gépigényben. De egyébként gyors rajta az SP3, minden mással. Pillanatok alatt bootol, kikapcsol. Gyorsan indul az office, megy a scanner szoftvere is, képszerkesztés alapfokon, nero wave editor. Szóval el lehet vele lenni. Még egy Half-life LAN Co-op-hoz is jó(GF4200ti). NOD32 antivirus 6 viszont elég komoly lassító tényező, de jobbat nem tudok, inkább legyen lassú a vírusirtó miatt, mint a vírusok miatt.
Egy lubuntu meg kb ilyesmire ugyanúgy megfelel, csak nagyon másképp megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest