- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
elég szomorú, hogy még mindig ilyen marhaságokkal kötözködnek egyesek egy it portálon, mint ez: "Szerintem az ugyanis alapvető egy felhasználó szemszögéből, a hiányosságait a rendszer működésével elhessegetni a Linuxosokra jellemző terelés."
oké, hogy én offtopic voltam, de nem keltettem flame wart. ezzel szemben az ilyen piszkálódásokból mindig anyázás lesz.
-
bambano
titán
válasz
VaniliásRönk #188 üzenetére
jobb szeretnél linux-windows flame wart a homeopátia helyett?
-
bambano
titán
válasz
Jim Tonic #162 üzenetére
ez maximum csak annyit jelent, hogy tájékozatlan vagy bulvármédia területén.
volt egy halom cikk, ami cáfolta a homeopátiát, valóban tudományos cikkekre hivatkozva, voltak hírek, hogy milyen kárt okozott az, hogy elutasította a rendes kezelést a homeopátia kedvéért, stb.nemcsak neked: én egy szabállyal elintézném ezt a homeopátia nevű dolgot. csak az írhasson, árulhasson homeopátiás gyógyszert, aki a saját vizeletét issza. kifejtem: amikor én tegnap bedurrantottam a trónon a fajansz alá, utána bő vízzel leöblítettem, az sok kanyarral, alaposan felrázva, nem keverve, eljutott a szennyvíztisztítóba, ahol hígítás után, nagy kevergetések közepette megtisztították a vizet. következmény: aki hisz abban, hogy a víznek van memóriája és emlékszik arra, amit belekevertek, annak el kell fogadnia, hogy a saját vizeletét issza évek óta, mert a víz nemcsak a homeopátiás hatóanyagokra kénytelen emlékezni, hanem arra is, amit az én budimból kimosott. Meg a tietekből. Vagyis ha nem hajlandó fent említett cselekedetre, azzal azt bizonyítja, hogy a víz nem emlékszik, vagyis a homeopátia alaptétele kamu.
(#165) CineDOG1: ez max. annyit jelent, hogy az orvosod is alkalmatlan volt, ami sajnos nem ritka jelenség.
-
bambano
titán
én egy dolgot látok ebben a frissítési lehetőségben: nem akarnak úgy beleragadni a w7-be mint az xp-be sikerült, hogy nem bírják kitaposni a világból és újabb meg újabb támogatási időszak hosszabbítást voltak kénytelenek csinálni.
-
bambano
titán
"egyszerű lehetőségeket biztosítunk számukra a jogtiszta verziókra való áttéréshez.": bemész a boltba és megveszed. tényleg egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kínai terjeszkedés miatt szokatlan lépésre szánta el magát a Microsoft, ám egyelőre nem teljesen világos, hogy mi is fog történni.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest