Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz Jim Tonic #162 üzenetére

ez maximum csak annyit jelent, hogy tájékozatlan vagy bulvármédia területén.
    volt egy halom cikk, ami cáfolta a homeopátiát, valóban tudományos cikkekre hivatkozva, voltak hírek, hogy milyen kárt okozott az, hogy elutasította a rendes kezelést a homeopátia kedvéért, stb.

nemcsak neked: én egy szabállyal elintézném ezt a homeopátia nevű dolgot. csak az írhasson, árulhasson homeopátiás gyógyszert, aki a saját vizeletét issza. kifejtem: amikor én tegnap bedurrantottam a trónon a fajansz alá, utána bő vízzel leöblítettem, az sok kanyarral, alaposan felrázva, nem keverve, eljutott a szennyvíztisztítóba, ahol hígítás után, nagy kevergetések közepette megtisztították a vizet. következmény: aki hisz abban, hogy a víznek van memóriája és emlékszik arra, amit belekevertek, annak el kell fogadnia, hogy a saját vizeletét issza évek óta, mert a víz nemcsak a homeopátiás hatóanyagokra kénytelen emlékezni, hanem arra is, amit az én budimból kimosott. Meg a tietekből. Vagyis ha nem hajlandó fent említett cselekedetre, azzal azt bizonyítja, hogy a víz nem emlékszik, vagyis a homeopátia alaptétele kamu.

(#165) CineDOG1: ez max. annyit jelent, hogy az orvosod is alkalmatlan volt, ami sajnos nem ritka jelenség.

Új hozzászólás Aktív témák