Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Én..képtelen vagyok elszakadni is tőlük. Sőt!!! Most jó. Nem vagyok s nem is voltam soha eleresztve, és nem tudtam hetente procikat cserélni. Sok kitérő után visszavettema kis brutal p45 UD3R lapomat, a házam tuninra moddolva, stb..és vadászom a jó (egyedi) procikat. Nem nagy értékük van már (anyagi), könnyebben és olcsóbban megveszi az ember, vagy éppen kapja kölcsön, mint a mostani 7200-est, és élvezem minden pillanatát. játék a ref-ekkel, stb..és jön is az eredmény: [link]
[link]
Ha meg nincs mit tesztelni, jön a kis 3300-as, 4,2GHz-en alulfeszelve..[link]
Nekem doszt elég..
Hát..ez az! Mivel egy 2180-as is kielégiti a gépigényemet (sosem játszom a WoW-Sims3 duót megviszi.)ezért nekem nem vonzó a 1155. Mind1 mi vanbenne..Ha meg gép kéne..a leggagyibb lap, 2100, meg 4giga kuka ram. Az egész nem szimpatikus, kezdve a proci grafikus kütyüjável. Tfont is olyat szeretek ami telefon és nem pc, sőt nem dig.fényképező, arra ott a dig.fényképező, nem keverem..
Ha nem kell vga erő igp-s lap oszt' csókolom, a procit meg égethetem kedvemre. Ha meg kell..ezek szart se érnek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest