- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Üdv! Nekem a proci húzásábam kéne segítség .
Nekem fel van telepítve egy SetCPU program (nem értek se ehhez se az androidhoz, új vagyok)
FLB Mod 1.7
2.1-update1
és 2.6.29-perf kernel. -
mhlacko
csendes tag
hello az lenne a kérdésem hogy lehetne megoldani hogy müködjön az anysoftkeyboard. marketböl telepitve és telefonon alapértelmezetnek beálitva ujrainditást is követöen sem vált át rá milehet a probléma elöre is kösszönöm a válaszokat
-
ptakika
csendes tag
Sziasztok!
Két hete használom ezt a ROM-ot, és meg vagyok elégedve. A WiFi problémákhoz lenne észrevételem. Srácok, használtok a routeren MAC szűrést? Elmondom miért.
Miután feltettem, nekem se akart elindulni a WiFi. Állandóan disconnectelt, ezért elkezdtem átnézni mi lehet a baj, és a következőbe futottam bele: megváltozott a MAC Address!!! Most épp azon vagyok, hogy kitaláljam, hogy hogyan is lehetne visszaírni a régi MAC-et. A linuxon megtalálható /etc/network/interfaces itt nincs, és még szövegként egyik fájlban se találtam meg. Olvastam néhány módszert, de egyik se működött... Ha valaki esetleg tudja, hogy hogy kéne, leírhatná...
Kiváncsiságból feltettem egy másik Pulse-ra, és ott is megváltozott, és láss csodát, ugyanaz lett, mint az enyémen... :S
00:18:82:82:20:01
Ellenőrizzétek ti is, de biztos vagyok benne, hogy nálatok is ez a helyzet.
Érdekes, hogy még modacoéknál senki se jelezte... -
Denny
csendes tag
Erre a romra telepitheto-e flash player?
Igazabol csak ezert valtanek flb 1.7rol. -
rum-cajsz
őstag
Ez jó ötlet volt, kösz!
Leszedtem az 1.2.0-s verziót, és úgy néz ki nálam is felgyorsult!
Már csak a marketet kellene megoldani és szuper lenne! Nincs meg valakinek a korábbi market.apk verziója? Kipróbálnám, hátha csak az új markettel vacakol.
-
llaszlo
veterán
Fogtam vissza raktam a CM6 backupomat. És leszedtem az utólag telepített ADW-t. Azóta minden működik rendesen.
Kivéve a GPS-t, mert az AGPS nem megy sajnos és nagyon lassan csatlakozik így.
-
impalaman
aktív tag
Az az oka, hogy eléggé zavar az emelkedő csengőhang, plusz CM-en biztosan megjönnek az SMS-ek swap és mindenféle dolog használata nélkül, mivel bent tudja tartani a memóriában. Mostanában úgyis csak telefonálásra használom a telefont, arra pedig nem kell ennél gyorsabb.
-
-
NPeete
tag
-
rum-cajsz
őstag
válasz
rum-cajsz #123 üzenetére
Találtam rá megoldást az XDA-n: [link]
Röviden (én megcsináltam és nálam működött, de garanciát nem válalok!):
1. Mentsd le a jelenlegi romod (pl. Rom Manager)
2. Állítsd le a Market és a Google Services Frameworks alkalmazásokat
Settings --> Applications --> Manage Applications --> All Application : Force Stop: Market; Google Services Frameworks.
3. Valamint a Google Services Frameworks alkalmazásban: Clear Data
4. Índítsd el a Market alkalmazást (ha hibát kapcs, az jó jel! Ha nem, akkor ismételd meg a fenti lépéseket.)
5. Indítsd újra a telefont és várj 1 percet, amíg stabil lesz.
6. Índítsd el a Market alkalmazást és látnod kell az eddig hiányolt appokat. -
atedg
tag
a nagy romolgatásban elment a rootolásom
rom flashelés volt aztán nand restore
ez okozhata?lehet újrarootolni??? vagy újra kell tegyem utánna a romot is???
köszi
-
m0rd0k
senior tag
Szia!
Feltettem a romot,rá az app2sd flesseltem azzal amit linkeltél utoljára,ezután nekm még be kell kapcsolnom terminalba parancsokkal az app2sdt meg a swapot? Ap2sd nél irtad ohgy a2sd cachesd parancsot is csináljuk meg,az megvolt,ennyi kész? megy a swap is meg az ap2sd is? Ja és JIT működik ebben a romban? használja valaki?
Köszi előre is.
-
nemethzoli
csendes tag
Hali!
Rom telepítésután dt a2sd ezután apps2sd-simple.zip ezt követően a terminálban a2sd beírása után segmentation fault hibaüzenet. /systen/bin/launcha2sd: no such file or directory mi lehet a gebasz.
ja és nem az első romtelepítésem.
köszike -
NPeete
tag
Automatikusan nem is frissül ezzel a rommal az új market? Pont egy nappal ezen rom telepítése előtt frissült nekem a gyári romon.
Amúgy egy hét használat után meg kell állapítanom, hogy számomra ez eddig a legjobb, kényelmesebb, rugalmasan testreszabható stb. rom.
Azzal amúgy lehet valamit kezdeni, hogy hihetetlen gyorsan fogy a belső tárhely, sokkal nagyobb mértékben, mint ahogy programokat telepítek rá? Alkalmazáskezelőben törölgetem a programok, főleg a market cache-ét, de hát nem sok mindenre jó... -
hefe77
tag
Üdv!
A minap próbáltam erre a romra feltenni az új Market-ot. Kaptam egy apk filet, próbáltam simán installálni, de nem ment. Aztán bemásoltam a system/app könyvtárba, de azóta csak az alkalmazás váratlanul leállt ablakot dobja fel.
Nem kell nekem új Market, csak vki segítsen a régit visszaálítani. Köszi
-
wikty114
csendes tag
dettó, nálam is még mindig ugyan ez a probléma:S
-
Benji21th
tag
Üdv, feltettem szépen, minden zökkenőmentesen ment, de a wifi akárhogy könyörgök neki, nem megy:S
-
Pisti6909
csendes tag
Én nem pont erről a romról írtam. Csak az érdekelt volna, miért nem tudom a processzort húzni a telefonomon. Próbáltam csak az OC-s kernelt flashelni. Úgy se ment. Mit csinálok rosszul?
Pl.: a 107-es hozzászólásban lévő linkről leszedtem a CM... OC691 romot. Azzal is úgy jártam mint a többivel! -
rum-cajsz
őstag
Egy hete használom kb ezt a romot, és eddig ez a legjobb 2.2, gratulálok.
- Két gondom van vele, néha nagyon belassul (használom a swappet - 64 MB).
- Nem települ a tweetdeck alkalmazás, se marketről (meg sem találja a Market), se a korábbi apk mentésemből ("Application not installed" hibaüzenet). -
wikty114
csendes tag
hali mindenkinek!
CyanogenMod 6.1.0 RC2-t a Pulse-ra és tök gyorsnak mondható
tiszta jó minden csak egy a bibi h nem akar kapcsolódni wi-fi-re:S akárhol próbáltam eddig mindíg scannelt csak azt Disconnected-t írt ki:S
valaki tudna segíteni? -
llaszlo
veterán
HTC ime billentyűzet megy valakinek? Én nagyon szeretem, de sehogy sem tudom úgy feltenni, hogy ne FC-zzen. Vagy lehet valami másik verziót kellene telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P14s 14 FHD(1920x1080)i7-1165G7 32GB 512GB SSD Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest