- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
Az az oka, hogy eléggé zavar az emelkedő csengőhang, plusz CM-en biztosan megjönnek az SMS-ek swap és mindenféle dolog használata nélkül, mivel bent tudja tartani a memóriában. Mostanában úgyis csak telefonálásra használom a telefont, arra pedig nem kell ennél gyorsabb.
-
-
impalaman
aktív tag
Akinek problémája van, annak azt tudom mondani, hogy nálam tökéletesen működik minden. Sőt, egyik barátomnak is teljesen jól működik.
-
impalaman
aktív tag
Hogyha flasheltél A2SD-t akkor megy a swap is, mivel az engedélyezi. A beállítópanel a CyanogenMod számos módosításának egyike, screenlocknak pedig lennie kell.
-
impalaman
aktív tag
A Froyoban ez a galéria van, a 2D-set ki lehet szedni az SDK image-ből, mert abban az van, de az nem fog együttműködni a kamerával. Egyszóval az utoljára elkészített képhez/videóhoz nem tudsz belépni a kamerából.
Akinek pedig problémája van az A2SD-vel az simán flashelje ezt és mennie kell.
-
impalaman
aktív tag
@Sh4rKy: Hogyha flashelted az A2SD-t, akkor elvileg engedélyezte a swap-et. Hogyha mégsem, akkor pedig tudod engedélyezni az "a2sd swap" paranccsal. Egyszóval, ha fent van az A2SD akkor nem kell az init scriptem.
@AndrewBlondS: Hogyha feltetted a 710-es kernelt, akkor engednie kell a húzást. Sőt, alapból 710-en kellene mennie, épp ezért felesleges a SetCPU. Esetleg ha külön a Pulse-hoz való beállítasokkal használod a SetCPU-t az okozhat ilyen gondot, mivel abban 528 a max. Használd az "Autodetect recommended" opciót és akkor jónak kell lennie.
@cvk: Köszönöm a mirrort, be is tettem a bejegyzésbe a linket.
@llaszlo: Amiket írtál mind törölhető, nem befolyásolja a rendszer működését. Újrazippelés után pedig kell a szignózás. Amúgy linkeltem neked a topikban a svéd rom elérhetőségét, ha esetleg még kellene.
-
impalaman
aktív tag
@kiss94: Flasheld a Darktremor A2SD-t. Utána a megszokott "a2sd cachesd" paranccsal át tudo helyezni a cache-t az SD-re. Mondjuk nem biztos, hogy fogod tudni flashelni, lehetséges, hogy a rom telepítése után túl kevés hely marad.
@Muki94: A swap-init-signed.zip-nek fel kellene mennie gond nélkül. Olvastam a topikban a hibát amit kiír neked, egyértelműen hitelesítési hiba. Ami pedig nem lehetne, mert szignózva van a zip. Mindenesetre újraszignóztam, szóval próbáld meg ezt flashelni.
-
impalaman
aktív tag
@llaszlo: Alap Android 2.2 téma, talán néhol van egy kis módosítás. Egyébként ugyanaz a rom amit tegnap linkeltem a topikban.
@AndrewBlondS: Jó a magyar is és a svéd is, maga a firmware nem határoz meg semmit, tudomásom szerint csak a partíciókiosztást.
@mhlacko: Hogyha ki lesz adva a rom forráskódja, akkor elképzelhető, hogy készítek egy magyar verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest