Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisti6909
csendes tag
Én nem pont erről a romról írtam. Csak az érdekelt volna, miért nem tudom a processzort húzni a telefonomon. Próbáltam csak az OC-s kernelt flashelni. Úgy se ment. Mit csinálok rosszul?
Pl.: a 107-es hozzászólásban lévő linkről leszedtem a CM... OC691 romot. Azzal is úgy jártam mint a többivel! -
Pisti6909
csendes tag
Egy kis érdekesség: http://www.androidguide.co.uk/release/gingerbread-23-pulse
-
Pisti6909
csendes tag
Hali Mindenki!
Az alap 0.40 nekem elég sok hibát hozott. A Svéd kernelre tettem fel. Néha spontán belassult, a GPS ikon ott felejtődött a kijelzőn. Csak a reset után tünt el. iGo-t használok az kb. 30 perc után eldobta a Gps jelet. Mintha valaki kikapcsolta volna a vevőt.Reset után ismét működött. Spontán kikapcsolta a telefon hangszóróját. Kihangosítva és head set-tel működött akkor is hiba nélkül. A hibát az újra flash megoldotta. Sok alkalmazás amit a Market-ből szedtem le nem indult el. (ami más romokkal hibátlanul ment)
Tolom ezt a javitott Romot. Hátha megy rendesen!Köszönet a fáradozásotokért Sok sikert, egészséget a munkátokhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest