- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Ugye megúsztad komolyabb sérülés nélkül?
Én a jelenlegi AA tapasztalatokkal azt mondom, screen mirroringot tudjon a fejegység és kukázom az AA-t. Mostanában megint csak angolul akarja értelmezni a diktálásomat, erre semmi szükség. Egyfolytában csak a baj van az AA-val mostanában.
Én most egy bluetooth és tolatókamera képes kínai vackot akarok bekötni, mert az ingyen van, aztán majd látom, kell-e nevesebb termékre váltani. Havernak simán tökéletes a kínai vacak is. Szépen szól, tűrhető a kamera képe S-Cross mellett is (olyan kamera is kell hozzá), szóval 20-40 ezresért élhető kompromisszum. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest