- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Persze. Jöhet privátban is. Meg van topikunk is.
Amúgy nem lesz ennyi venti, csak a tervezés miatt tettem bele, ahogy a radiátort is, mert ez most egy olyan ház lesz, ami "bármit" képes lesz elnyelni. Ezt most megcsinálom és akkor utána leállok a házak készítésével. Ez ha kell passzív lesz (ITX), ha kell bitang munka és játékos gép (ATX), ha kell léghűtéses, ha kell vízhűtéses. Szóval ez most egy ilyen "ultimate" háznak épül.Ha érdekel itt még találhatsz pár 3d-s tervemet.
Itt pedig láthatsz egy-két régebbi "alkotásomat", faházak is vannak.
Amúgy a fiamnak még nem építettem semmit sem. Még csak 16 hónapos.
A Bogyó és Babócán kívül túl sok minden még nem érdekli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos autók - motorok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy nem lesz ennyi venti, csak a tervezés miatt tettem bele, ahogy a radiátort is, mert ez most egy olyan ház lesz, ami "bármit" képes lesz elnyelni. Ezt most megcsinálom és akkor utána leállok a házak készítésével. Ez ha kell passzív lesz (ITX), ha kell bitang munka és játékos gép (ATX), ha kell léghűtéses, ha kell vízhűtéses. Szóval ez most egy ilyen "ultimate" háznak épül.