- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Home server / házi szerver építése
- Logitech szerviz
- 3D nyomtatás
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Persze. Jöhet privátban is. Meg van topikunk is.
Amúgy nem lesz ennyi venti, csak a tervezés miatt tettem bele, ahogy a radiátort is, mert ez most egy olyan ház lesz, ami "bármit" képes lesz elnyelni. Ezt most megcsinálom és akkor utána leállok a házak készítésével. Ez ha kell passzív lesz (ITX), ha kell bitang munka és játékos gép (ATX), ha kell léghűtéses, ha kell vízhűtéses. Szóval ez most egy ilyen "ultimate" háznak épül.
Ha érdekel itt még találhatsz pár 3d-s tervemet.
Itt pedig láthatsz egy-két régebbi "alkotásomat", faházak is vannak.Amúgy a fiamnak még nem építettem semmit sem. Még csak 16 hónapos.
A Bogyó és Babócán kívül túl sok minden még nem érdekli. -
imibogyo
veterán
Én az "egyszerűen szép" és a nagyon letisztult modokat szeretem (főleg a "scratch-build" gépeket és főleg ha fából vannak, vagy közük van a fához), de a "sok-munkás" extrémebb modokat is nagyra értékelem, mint amilyen ez a robotos is. Tehát a cikkben szereplők közül nekem ezért a "modding-érték" miatt tetszik az a legjobban az. De ez egy ilyen "zsiráfos történet", jó-jó, de otthonra nem kellene... Viszont a beletett munka nem semmi és elismerésre méltó.
Mint "mindennapi" használati tárgy nekem is a fehér egybeépített gép tetszik a legjobban, csak még itt ott finomítanék rajta, hogy még letisztultabb legyen, mert egy kicsit így olyan hatása van, mint ha a végére "belefáradt" volna a ház finomításába, majdhogynem félkész hatást kelt. Az én "all-time favourite" modom például ez. Kreatív, egyedi, letisztult, szép. Magamnak nem kellene ettől extravagánsabb ház, sőt igazából, amit most terveztem magamnak, már-már túlságosan is szokványos, nincs benne semmi egyedi (katt a képre a galériáért).
A jelenlegi gépem pedig még ennél is unalmasabb (bár még nincs is befejezve). Az össz. egyediség benne az, hogy teljesen passzív (katt a képre a galériáért).
-
imibogyo
veterán
Csak nagy kár, hogy nem "zártak" az élek, például a monitor körül.
Nekem ezek közül a Skyrim-es mod jön be a legjobban, bár tény, hogy szerintem is akkor lett volna a legüberebb, ha motoros mozgatású. Anno én is terveztem (egy ettől sokkal-sokkal gyengébb minőségű) Dwemer-láda inspirálta fogaskerekes modot, de végül bele sem kezdtem.
Viszont most ez a robotos mod újra felélesztette a régi vágyat. Építeni kéne egy Centurion-t.
(#8) MK VII: persze ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Revolut
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest