Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Igen..
Másik topikban már láttam a saját építésű házaidat. Nagyon tetszetősek.
Ha jól emlékszem amit a fiadnak építettél az nagyon tettszik.A jelenlegi terved valami elképesztő.. Annyi venti abba a házba. A többi alkatrész gondolom passziv lesz és azért akarsz ennyi ventit beleépíteni.
Mindjárt kedvet kapok én is egyhez. Itt a ház mellett az asztalos műhelyünk.. Még a végén nekiállok egy fa háznak.. Úgyis terveztem egy ház vásárlását, viszont így akkor lehet építek inkább egyet.

Lehet,hogy nemsokára egy fából épített házzal kopogtatok valamelyik topikban
Hogy,ha nem baj akkor egy kis szakmai tanácsot kérek tőled privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Gamepad
- Mini PC
- Autós topik
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest