- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- CPU léghűtés kibeszélő
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Persze. Jöhet privátban is. Meg van topikunk is.
Amúgy nem lesz ennyi venti, csak a tervezés miatt tettem bele, ahogy a radiátort is, mert ez most egy olyan ház lesz, ami "bármit" képes lesz elnyelni. Ezt most megcsinálom és akkor utána leállok a házak készítésével. Ez ha kell passzív lesz (ITX), ha kell bitang munka és játékos gép (ATX), ha kell léghűtéses, ha kell vízhűtéses. Szóval ez most egy ilyen "ultimate" háznak épül.Ha érdekel itt még találhatsz pár 3d-s tervemet.
Itt pedig láthatsz egy-két régebbi "alkotásomat", faházak is vannak.
Amúgy a fiamnak még nem építettem semmit sem. Még csak 16 hónapos.
A Bogyó és Babócán kívül túl sok minden még nem érdekli.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy nem lesz ennyi venti, csak a tervezés miatt tettem bele, ahogy a radiátort is, mert ez most egy olyan ház lesz, ami "bármit" képes lesz elnyelni. Ezt most megcsinálom és akkor utána leállok a házak készítésével. Ez ha kell passzív lesz (ITX), ha kell bitang munka és játékos gép (ATX), ha kell léghűtéses, ha kell vízhűtéses. Szóval ez most egy ilyen "ultimate" háznak épül.