Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz
KicsiAnthony #47 üzenetére
Le kell tekerni a fűtést a gémer szobában és a géppel befűteni. Így a fűtésén megspórolod a kártya fogyasztását.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
KicsiAnthony #47 üzenetére
Szerintem aki 4090-et vesz, az nem fog sírva fakadni egy koszlott villanyszámlától.
-
KicsiAnthony
csendes tag
válasz
Találtgyerek #39 üzenetére
Azzal elég szép lesz a villanyszámla...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
podtibi
senior tag
"Szóval én ha volna rá pénzem és szándékom 4090-est venni inkább kivárnék vele pár hónapot, mire minden gyártó rájön, hogy tudja rendesen gyártani a kártyát. A legtöbb gyártó az eredeti referencia kártya alapján saját kártyát tervez magának. Aztán vannak jobban ill. rosszabul sikerülő konstrukciók. Szóval nem kell elkapkodni a milliós kártyák vásárlását hagyva időt a gyártoknak, hogy tanuljanak a saját hibájukból és javítsanak a termékeken. Legyen más a pénzével a kisérleti alany."
Ez kicsit ellentmondásos nekem, ugyanis kell hogy a vásárló kezébe jusson, máskülönben nem derül ki hogy megfele e az elvárásainak. Pont azért nem rohannak javítani amit kellene, mert több meló/idő lenne ha saját maguk jönnének rá a hibára. -
Robitrix
senior tag
hát azért én még emlékszem, hogy a rtx 3090-esek esetében az EVGA termékek voltak azok, amik hajlamosak voltak elfüstölni a God of War alatt. Az első pár 10 ezer darabot vissza kellett hívni és cserélni. Most két információ terjedt el. Az EVGA valahol fele olyan kapacítású kondenzátort használt a saját termékéhez, mint ami az eredeti referencia kártyában szerepelt az NVIDIA-nál. Olcsóbb volt fél dollárral és úgy voltak vele elég lesz oda a kisebb kapacítás is. a másik, hogy valami egyedi hőmérséklet szabályozást használtak a kártyán nem azt, ami magában a GPU-ban volt így az túl lassan reagált a hirtelen megugró teljesítményre és mire kapcsolt volna a vezérlés és feltornázta volna a hütést tönkre ment a kártya. Szóval én amúgy is kivártam volna egy kicsit az olcsóbb EVGA kártyákkal a 4000-es sorozatban időt adva nekik, hogy megtanuljanak új kártyát gyártani.
Hátha ismét túl tolták volna az olcsosítást a minőség kárárra. Így is vannak gondok az energia csatlakozóval a 4090-eseknél. Szóval én ha volna rá pénzem és szándékom 4090-est venni inkább kivárnék vele pár hónapot, mire minden gyártó rájön, hogy tudja rendesen gyártani a kártyát. A legtöbb gyártó az eredeti referencia kártya alapján saját kártyát tervez magának. Aztán vannak jobban ill. rosszabul sikerülő konstrukciók. Szóval nem kell elkapkodni a milliós kártyák vásárlását hagyva időt a gyártoknak, hogy tanuljanak a saját hibájukból és javítsanak a termékeken. Legyen más a pénzével a kisérleti alany.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Komplikato #37 üzenetére
Nagyon nagy többlet teljesítményt nem hoz az extra fogyasztás. 450W-al is jól teljesítenek a 4090-ek.
-
KicsiAnthony
csendes tag
válasz
Komplikato #37 üzenetére
-
sawwy007
csendes tag
Volt egy 3080Ti, önmagàban egy jó pofás kis vga volt, a hűtésèvel is meg voltam elégdeve
-
MasterMind
tag
válasz
rezessanyi #20 üzenetére
Régen rossz, ha ahhoz viszonyítunk!
-
graphic core next
-
CapriBoy
tag
pedig szeretjük az evga-t
-
podtibi
senior tag
válasz
rezessanyi #20 üzenetére
Sajnos volt szerencsém hozzá. Ettől függetlenül a prohardver-től nem várom ugyanezt.
-
arn
félisten
válasz
Találtgyerek #23 üzenetére
Alacsonyabb fogyasztassal meg hatekonyabb lenne. Nem sok erv van arra, hogy a plusz 10%ert vagy ketszer annyit fogyaszt.
-
yericho800
aktív tag
válasz
Találtgyerek #27 üzenetére
20 sajnos nekem nem volt.
10 meg voltam elégedve
20 széria 2070 msi tri frozr volt csak. -
Találtgyerek
veterán
válasz
yericho800 #26 üzenetére
1080 Hybrid nekem is nagyon bevált. Viszont a 2080-as Hybrid nagy csalódás volt a visító pumpájával.
-
yericho800
aktív tag
Kár értük..
Szerettem a kártyáikat.
Hibryd, vagy ftw, sc, sc2
Hibryd ftw asszem 1080ti nagyon patent kártya volt -
awexco
őstag
AMD marketingesei észnél lettek volna lecsaptak volna az EVGA-ra !
-
arn
félisten
Egy aramzabalo felteglaval kevesebb, nem fog hianyozni
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #11 üzenetére
Steve is fog csinálni vele még videót, ahol rendesen kiteszteli.
-------------------------------------------------------------------------------
KÖZÉRDEKŰ: Egy kép kimaradt az új merevítésről az I/O plate-en, de már benne van a cikkben. -
Dr. Akula
félisten
"örvendetes módon megtarotta a tápcsatlakozó orientációját, azaz a 16 tűs 12VHPWR dugasz a konstrukció elején/oldalán nyert elhelyezést, így az nem hajlik meg az átlagos miditoronyba történő beépítésnél"
Ott meg sok házban már az előlap jön, és attól nem fér el hajlás nélkül. Csodálom hogy a hátlapra helyezés még senkinek nem jutott eszébe, ott aztán mehetne 20 centit is hajlás nélkül, és semminek nincs útjában.
-
ETOM
addikt
Az index képen is hajlik a kábel.
-
Találtgyerek
veterán
Szép nagy darab ez is. A 3090 Ti sem kicsit, de ez.
-
-
ughhh
senior tag
Kicsit túl sokat sztoriznak a 4090-ről, ez egy népkártya lenne?
-
Komplikato
veterán
Mindkét videó informatív, de Jay videójából kiderül milyen lett volna a szoftver körítés vagy hány ponton mér hőmérsékletet a kártya. Azt megnézve még jobban sajnálja az ember. Ja és és teljes terhelésnél a "kis gagyi" hűtés odaver a "végleges" másfélszer akkora kártyáknak, nem kicsit.
-
-
podtibi
senior tag
Tapasztalható hogy abu85 észrevehetően nem teljességgel független cikkíráskor. Ez szerintem egy cikknél nem helyénvaló, főleg mert kihatással lehet az olvasó informálására/gondolkodási módjára is. Ettől függetlenül teljességgel az sem vitatható amit te írsz. Van benne logika.
-
-
-
subaruwrc
félisten
kár érte
-
Acélfarkas
őstag
Jó cuccnak néz ki. Az EVGA lett volna az egyetlen gyártó, ami a tápcsatit értelmes helyre rakja. Kár érte.
-
fatpingvin
addikt
az a húsz darab már most látom hogy vagyonokat fog érni rövidesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tervezés fényében hatványozottan sajnálhatjuk, hogy a szóban forgó termék soha nem fog piacra kerülni.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest