- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Plazma TV topic
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Szép ez a letisztult dizájn, de én a szürke színvilágot csak akkor preferálom, ha az a talp bizony hidegen sajtolt alumíniumból van. Amit kétlek.
Pedig de szép lenne egy szálcsiszolt, teljesen aluminium házba épített, és masszív, forgatható, aluminium talppal szerelt LCD TV!
-
sb
veterán
válasz
Zsmester89 #14 üzenetére
Ezt én is tudom, de ez a modell aktív lesz, épp te jegyezted meg fentebb.
Szóval így nehezen lesz LG. Akkor is, ha eddig passzív Philipsek voltak. -
bteebi
veterán
válasz
Zsmester89 #14 üzenetére
Az azért nem lenne (nekik) jó, mert akkor mindenki a jóval olcsóbb modelleket venné (vagy akár más gyártótól venne TV-t!), és Ambilightosítaná magának. Így legalább megvan az a kényszer, hogy aki mindenképp Ambilightos TV-t akar, az kénytelen jobban a zsebébe nyúlni.
-
Zsmester89
őstag
A Philips-nek rengeteg passzív tv-je van, több is mint aktív
és azokat (passzívokat) az lg-től szerzik. Igazad van, elírtam, direkt ledesre gondoltam
bteebi: Vagy legalább ők is gyártanának elfogadható áron egy ilyen + kiegészítőt...mert ez a lengyel nem valami bizalomgerjesztő...bár a tudás videók alapján nagyon ott van a szeren.
-
Hála istennek ök kihagyták a hajlításos örületet.
-
sb
veterán
válasz
Zsmester89 #4 üzenetére
Edge LED-et remélsz? Azt minek?
LG-től meg nagyon vehetik a panelt. Legalábbis eddig az LG csak passzív 3D panelt gyártott, nem tudok róla, hogy váltottak volna aktívra.
-
bteebi
veterán
válasz
Zsmester89 #7 üzenetére
Egész tetszetős, és az ára se vészes. Viszont ha így külön csomagban kapható, akkor nem hinném, hogy (nem megkerülhető) szabadalom védené az Ambilightot. Akkor viszont miért nem csináltak még hasonló megoldásokat a nagyobb cégek? Ha egy ilyen DIY cucc már 20 ezer Ft-ért beszerezhető, akkor az "Ambilight" gyári beépítése se fájna többe 5k-nál (feltéve, hogy már megfelelően át van már hozzá alakítva a gyártósor
).
-
Garada
őstag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Na ja....
-
ALBY
senior tag
passzív 3D-vel jobb lett volna, egyébként jöhet!
-
Sicilian
addikt
válasz
Zsmester89 #7 üzenetére
Nem rossz. Én jelenleg meleg sárga led csíkot tettel a tv mögé.Sötétbe jobb, mint a semmi !
-
Sicilian
addikt
válasz
Zsmester89 #4 üzenetére
"Ambilight az ami hiányzik az lg-ből..." nekem is.
-
kromatika
veterán
Tetszik nagyon.
-
bteebi
veterán
Ezek is Edge LED-esek lesznek?
-
Zsmester89
őstag
Csodálom, hogy aktív 3D lesz benne...meg sajnálom is, bár mostanában nem tervezem a cserét.
-
macilaci78
nagyúr
Na, lesz Ambilight app Androidra? Király!
10k-s Androidos TV-okosító ebay-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Android TV operációs rendszerrel érkezik az Ambilighttal és klaviatúrás távirányítóval megtámogatott 6500-as sorozat.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest