- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Nekem nem játékkal volt bajom.
Rendesen nem tudtam használni a HD 4850-et az Acer X223w monitorom natív 1680x1050-es felbontásán.
Sehol és sehogy nem tudtam kiválasztani. Babrálni kellett a CCC-ben egy ini fájlal amibe bele kellett írnom külön az 1680x1050-es felbontást, mert minden más opció fel volt sorolva és ki is választhattam de az ami nekem kellett nem volt benne... ja és ha az emlékezetem nem csal akkor minden driver frissítés után ezt el kellett játszanom.Előtte Nv 7600 GT majd Nv 7900 GT kártyákkal nem volt gondom. Mikor meglett a monitor összeraktam, rádugtam a gépre és használhattam is. A HD 4850 után meg jött a GTX 275 és ott is gond nélkül ment a natív felbontás, sőt még a driver ki is írta a monitor pontos típusát ugyan azzal a D-SUB kábellel összekötve DVI-DSUB átalakítóval (az átalakítókat és kábelt is próbálgattam és cserélgettem hátha valamelyikkel van a gond, de nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest