- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassi
őstag
A Philips/TPV nem gyárt saját panelt és így nehéz dolguk van a prémium piacon a koreaiakkal szemben.
Európában például a mobilpiacon már évek óta megállt a kínaiak gyors növekedése, az Apple és a Samsung jól tartják magukat. A kínai márkák részesedése megállt valahol 30% környékén, erre elég a viszonylag kevés R&D és csúcstechnológiai beruházás.
-
pecccccccca
őstag
Természetesen jó tévéket gyárt a Philips nekem is tetszik egy két modelljük. Viszont garanciális ügyekben az LG verhetetlen. 2021-es OLED modelljeikre 3+1 év gari van beégésre. Azonnal jönnek és az otthonodban cserélik a panelt vagy bármit. Valami ilyet várnék el mindegyik gyártónál. Persze akkor nagyon árkülönbség sem lenne. Én nagyon elégedett vagyok a C1-el. Illetve nekem pl droidos rendszer nem pálya.
De szó se róla, ma már mindegyik gyártónál kapható nagyon jó tévé. Van választék az ízlésekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy évtizede még csak a beavatottak ismerték őket, mára pedig megkerülhetetlen szereplőkké váltak. De mit kell tudni róluk?
- Gitáros topic
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest