- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiby222
aktív tag
Na ennyire mélyen nem mentem bele mert a fene se ért az elektronikai hátteréhez. Csak azt tudom leírni amit látok és az az hogy 80-90fps tartományban olyan mintha villogna a háttérvilágítás. Már külön hálózati dugajra kötöttem a monitort a géptől de nem oldotta meg a gondot. Gondolkozok egy túlfeszvédőn is de nem tudom lenne-e értelme. Lenne értelme vagy hogy lehetne ezt a gondot helyrehozni?
(FullScreenbe is csinálja csak ott ugye ritkábban látsz ilyet mert ott ahhoz, hogy átmenj egyik monitorról a másikra alt+tabolni kell és olyankor nem látod a játékot. Bordelessben azért észrevehető mert a két monitor közötti váltáskor leesik a játék fps-se mert ugye nem az a folyamat van fókuszban de attól még látod a játékot menet közben.) Egyébként okozhatja ezt a problémát hogy egy CCFL fénycsöves monitor van mellette a dugajban? (tudom nagyon laikus kérdés de tényleg nem tudok már mire gondolni) -
csiby222
aktív tag
Huh nehéz reprodukálni. De talán a Pendulummal is előhozható. A lényeg a nem mozgó statikus háttér pl kék ég vagy a Rainbow Six-ben az operátor választó utáni képen. 80 és 90 fps közötti tartományban észrevehető, hogy villog a háttérvilágítás. Legfőképpen borderless windowban jön elő de teljes képernyőn is csinálja. Szinte bármelyik monitortípust beírod és utána azt, hogy flickering van találat az összesre yt-n. Itt egészen jól látszik a dolog. Nekem is Asus monitorom van és ha tudom mit kell figyelni akkor kiszúrható a dolog. Persze 100fps fölött nincs gond. De pl vannak olyan játékok ahol sehol nem jelentkezik ez a probléma pl: Overwatch vagy Anthem.
-
csiby222
aktív tag
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ezeknél is villog kicsit a háttérvilágítás bekapcsolt G-Sync mellett a statikus háttér 100fps alatt mint ahogy szinte az összes G-Sync képes monitornál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest