- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Úgy látszik, környezetbarát monitor egyenlő irreálisan magas kontrasztarány néphülyítés céljából
5 millió az egyhez!? Még dinamikusan is mekkora baromság. Már 1 milliónál is kiégett volna a szem.Szerk: (#6) DarkByte: Émmá' igen
[ Szerkesztve ]
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
yoshee87
csendes tag
Környezetbarát monitor nem dohányzik, nem füstöl...
-
dezz
nagyúr
-
orbano
félisten
megmondom őszintén nem tudom. online akartam megrendelni, így gondoltam otthon kitesztelem és ha nem jó megy vissza. a dellel maximálisan elégedett vagyok, márkahű is, és nem szimpatikus nekem az LG úgy en bloc persze a csúnya felár az egyértelmű, nekem 30k-val volt többe a DELL, azt még túl lehetett élni.
Ami tuti nem volt még szimpi az LG-ben, az a csúnya nagy világító kék power LED
Egyébként én már tuti megvárnám, míg kijön egy LED-es háttérvilágítású, multitouchos DELL. Remélem a Win7 miatt meglépik ezt a gyártók...A vér nem válik VAZZE!™
-
félisten
És képminőségben ezek az LG-k beérik a DELL-t?
Csak mert a DELL több, mint másfélszer annyi a depo szerint. Ha csak a magasságállítása rosszabb, akkor inkább csináltatok spéci asztalt...[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
orbano
félisten
akkor már a DELL 30"-os. néztem ilyen LGt 26"-ban SIPS panellal, de nem vettem meg, mert b*zi magasan kezdődik alsó állásban a képernyő, 12 centivel az asztal fökött. elég nyakkitörő mutatvány így dolgozni rajta... a Dellnél megdöntve is max 7cm, de valami 4-5 centi a legalsó állás.
A vér nem válik VAZZE!™
-
félisten
Ja, majd ha lesz pénzem. Egyelőre felzárkózási, és refi gyártási fázisban vagyok negatív alaptőke mellett.
Bár, h amár majd felvet a pénz, akkor lehet, hogy inkább LG W3000H-BN? Fene tudja...[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Killing
addikt
Hogy tud ez megállni a lábán?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
30z.Samu
félisten
Szép monitorok!
Sic Parvis Magna
-
HyP3b0y
senior tag
Nekem is ez jutott eszembe, nagyon szép de meg kéne szoknom az asszimmetriáját.
Mindíg úgy érezném, hogy dől a kép és piszkálnám"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
DarkByte
addikt
TN panel révén átlagos. Habár old_artist aki elég sok E2200 HD bekalibrált már a hexaa féle értékesítésen keresztül és mielőtt megvettem, üzengettem vele, és azt írta hogy TN -ek között meglepően jó, a többségnél 1.2-1.5 -ös delta E -t el lehet érni. Bevilágítása is elég jó szerintem, egyedül alulról szűrődik be valamennyi fény, de ha kép van rajta egyáltalán nem feltűnő, még film közben is a kevésbé zavaró kategória szerintem (persze csak ha 16:9 -nél szélesebb a film akkor érdekes ez).
[ Szerkesztve ]
-
Dobika
csendes tag
Nekem fura ez az aszimmetria.
-
TK36
aktív tag
Devid_81: árban biztos fognak ezek érvényesülni.
Tényleg szép a kivitelezésük, de azok a gombok elég strapabíróak lehetnek? Nem sérülhetnek meg könnyen?
-
félisten
Én főleg grafikai munkára, filmnézésre használom, meg kevés játékra.
A játék miatt sok a fullHD, a graf munkánál meg nem lehet mindenhol változtatni a GUi méretét.
De ettől függetlenül erősen goldolkodom valami ilyesmin, mert filmhez biztos nagyon jó.
Ezeknek a BenQ mncsiknak miylen a színviláguk? Keresek is tesztet.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Devid_81
félisten
Az csak egy dolog, hogy kezdenek odafigyelni a környezetbarát előállításra, de még mindig nagyon messze vagyunk attól, hogy ez érjen is valamit.
...
-
aram01
nagyúr
szépek főleg profilból
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
luw2win
őstag
pofás kis monitor, szép design
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
P00By
nagyúr
Cép.
-
Wyll
őstag
Néémáá, Benq-ék beújítottak egy dizájner-csapatot?! Végre valami igazán tetszetős tőlük is
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
huskydog17
addikt
Gondolom TN panelesek lesznek, de nekem az is tökéletesen megfelel, jelenleg is egy olyanom van. A dinamikus kontrasztarányuk félelmetesen magas, ami szerintem nem probléma.
A lényeg: valóban elképesztően gyönyörű monitorok!
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
adam320
senior tag
Szép monitorok,bár azér annyira nem kápráztatnak el
[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
Hát ez valami kiba..... gyönyörű
-
DarkByte
addikt
19" -os CRT -ről váltottam, azt 1280x960 -ban használtam. Most egy 15,4" -os lapos előtt ülök ami 1280x800 -ban megy, szintén tök jól lehet olvasni. Túl van misztifikálva ez a 21,5" -on kicsi a Full HD. Egyébként is meg lehet már jó ideje növelni a legtöbb OS -ben a font megjelenítés DPI számát ha mégsem jönne be. De szerintem tök jól olvasható, igaz nem 2 méterről nézem a monitort.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Nem rossz
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
DarkByte
addikt
Csodálom hogy még senki nem kötött bele az 5 000 000:1 kontrasztarányba
Egyébként tetszik, eléggé egyedi a kialakítása.#5: már miért ne tudhatná? Az én BenQ E2200 HD -m is tudja, szintén 21,5" -os Szerintem jól is használható még ekkorában.
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Komoly kis monitor. A kicsit is tudja a FullHD-t?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
MODERÁTOR
Én azt sem értem igazán, hogy alapból mért nem LED-es háttérvilágítást alkalmaznak már mindenhol.
-
Stiky
senior tag
Amellett, hogy környezetbarát, még formailag is mutat valami különlegeset. Nagyon tetszik! Talán megjelenik majd egy ilyen IPS panellel is
[ Szerkesztve ]
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
xT4ken
tag
Utos dizajn az biztos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla 24col monitor eladó 2db
- Dell P2412Hb FullHD monitor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Laptop monitor bőv0tő, külső monitor új 6hó jótállás!
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest